Elton John nu-l va putea adopta pe Lev, copilul din Ucraina

de Georgiana Dorobanțu, 5 Octombrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elton John nu-l va putea adopta pe Lev, copilul din Ucraina

Mama copilului din Ucraina, pe care Elton John doreste sa-l adopte, a declarat ca nu va renunta niciodata la copil, potrivit thesun.co.uk.

Femeia, care este infectata cu HIV, a mai declarat ca nu il va da spre adoptie pentru ca isi doreste sa revina la o viata echilibrata si sa recastige drepturile parintesti.

"Nu ii voi da copilul lui Elton John nici pentru toti banii din lume", a declarat femeia in varsta de 25 de ani.

Elton si-a facut cunoscuta intentia de a-l adopta pe cel mic dupa ce acesta l-a impresionat pe cand vizita orfelinatul din Makeyevka.

Cu toate acestea mama copilului, careia i-au fost luate drepturile parintesti din cauza problemelor cu alcoolul, este hotarata sa isi ingrijeasca singura copilul.

Aceasta a declarat pentru The Sun: "Ii inteleg sentimentele lui Elton.
Lev este un copil foarte vesel. Este imposibil sa nu-l iubesti. Dar voi trece peste problemele mele. Imi doresc copiii inapoi foarte tare!"

Chiar daca mama lui Lev ar renunta la copil, Elton nu il poate adopta legal pentru ca legea din Ucraina cere ca o persoana sa nu fie cu maximum 45 de ani mai in varsta decat copilul pe care doreste sa-l adopte, iar Elton este cu 60 de ani mai batran decat Lev. De asemenea, cuplurile de acelasi sex nu pot adopta copii din Ucraina.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod