Elton John, fotografie de familie: Prima imagine cu al doilea copil

Devenit recent tată pentru a doua oară, starul a pozat pentru revista Hello!, ținându-și mândru în brațe bebelușul, alături de iubitul său, David Furnish, și de fiul lor mai mare, Zachary.

Micuțul Elijah Joseph Daniel Furnish-John s-a născut pe 11 ianuarie și a avut o greutate de 3,7 kilograme. Ca și fratele său mai mare, Zachary, în vârstă de doi ani, el a fost adus pe lume de o mamă-surogat, o femeie din California despre care Elton John și partenerul său au spus că o iubesc "ca pe o soră".

Cei doi au dezvăluit că cei doi copii sunt pe jumătate frați, întrucât au fost concepuți din aceleași ovule. Nu se știe, însă, care dintre cei doi bărbați este tatăl biologic, asta dacă nu cumva ar fi implicat un alt bărbat, notează cotidianul britanic Daily Mail. Nici Sir Elton John (65 de ani), nici iubitul său, David Furnish (50 de ani), nu au dat detalii despre moștenirea genetică a fiilor lor.

Totuși, pe certificatul de naștere al lui Zachary, Elton John e trecut ca "tată", iar David Furnish apare ca "mamă", ceea ce conduce la ipoteza că starul este tatăl biologic al primului său copil, scrie ziarul citat.



Cuplul a ținut secretă identitatea mamei-surogat. "Este minunată, o femeie scumpă și dragă, o iubim ca pe o soră. Avem o relație foart strânsă cu ea și am ținut constant legătura cu ea în timpul sarcinii, primind toate veștile, urmărind analizele și împărțind toate micile detaliile care fac aceste nouă luni atât de interesante", a spus Elton John în interviul acordat revistei Hello!.

"Ne-a oferit două daruri uimitoare, iar noi avem în schimb datoria de a avea grijă de ea, protejând-o și păstrându-i anonimatul", a adăugat cântărețul.

Spre deosebire de restul lumii, în California este legal ca un multimilionar precum Elton John să plătească o sumă semnificativă unei mame-surogat. O femeie care a dus la capăt două sarcini pentru artistul britanic ar putea deveni, cel puțin teoretic, foarte bogată, scrie Daily Mail. Aceasta a semnat un contract de confidențialitate foarte strict, cu clauze care o obligă să nu vorbească niciodată despre acordul încheiat, notează jurnaliștii britanici.

Cuplul a declarat că nașterea celui de-al doilea fiu, care a avut loc în Las Vegas, "completează familia în cel mai prețios și frumos mod".

Elton John a mărturisit că atât de mult îl iubeau pe primul lor băiat, născut în prima zi de Crăciun, în 2010, încât se temeau că nu vor mai fi în stare să țină la fel de mult la un al doilea copil. "Dar am învățat că, pentru un părinte, capacitatea de a iubit e nesfârșită. Când ți se naște un alt copil, dragostea noastră crește mai mult și mai adânc, așa că a fost foarte emoționant", a spus ELton John pentru revista Hello!.



"Cu toate că de-a lungul vieții iubim și am fost iubiți, dragostea unu părinte pentru copilul său este diferită de orice, așa cum știu toți părinții.

Descoperi noi profunzimi ale iubirii și experimentezi bucuria pură", a spus David Furnish.

"Amândoi ne doream de mult să avem copii, dar realitatea de a avea doi fii este aproape incredibilă. E greu de spus cum ne simțim acum: suntem copleșiți de fericire și de bucurie", a mai spus regizorul.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, Elton John i-a plătit suma de 20.000 de lire sterline (23.860 de euro) femeii care a acceptat să-l nască pe Elijah, cel de-al doilea fiul al său şi al partenerului lui de viaţă, David Furnish.
De data aceasta, starul britanic a plătit cu 3.000 de lire sterline mai mult decât a plătit-o pe mama-surogat a primului fiu pe care îl are cu partenerul său de viaţă, informează ziarul citat.

Potrivit The Sun, dacă şi-ar dori un al treilea fiu, cuplul va trebui să plătească doar 21.675 de lire sterline.

Cei doi au apelat la Center for Surrogate Parenting din Encino, California, care are drept clienţi cupluri gay. Centrul are reguli foarte stricte în ceea ce priveşte alegerea mamelor-surogat: acestea trebuie să nu depindă de asistenţa socială, să nu fumeze, să fie sănătoase şi să aibă deja un copil al lor, pentru a preveni problemele legate de separarea la naştere.



Elton John şi David Furnish s-au căsătorit în 2005.

Cântărețul a declarat într-un interviu acordat în luna iulie televiziunii NBC că se teme puţin de momentul în care fiul său îl va întreba de ce nu are o "mămică".

"Ştiu că atunci când fiul meu va merge la şcoală va exista asupra lui o presiune îngrozitor de mare şi mai ştiu că unii dintre colegii lui îi voi spune: «tu nu ai o mămică». Ştiu că aşa va fi. Am stat de vorbă (cu partenerul de viaţă, n.r.) înainte de a avea un copil. Mi-am dorit ca cineva să fie de partea fiului meu şi să îl susţină când va avea nevoie", a spus artistul britanic.



Într-o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri TOP 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii '70, cu şapte albume consecutive No. 1 în Statele Unite şi şase single-uri No. 1. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock'n'roll, notează agenția Mediafax.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor '80.

A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Elton John a concertat la Bucureşti de două ori, în 2003 şi 2010.


Foto: AFP/Mediafax, Hello!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod