Elsa Pataky este din nou însărcinată

Actriţa spaniolă de origine română, soţia actorului Chris Hemsworth, este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, în 2014.
Actorul australian Chris Hemsworth, în vârstă de 30 de ani, şi Elsa Pataky, în vârstă de 37 de ani, au deja o fiică, India Rose, care s-a născut în mai 2012, informează site-ul accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Informaţia referitoare la sarcina actriţei Elsa Pataky a fost confirmată de Robin Baum, agentul de presă al starului australian.

Elsa Pataky şi Chris Hemsworth şi-au făcut publică relaţia în septembrie 2010 şi s-au căsătorit pe 28 decembrie 2010, în Indonezia.

Pataky este o promiţătoare actriţă spaniolă, născută la Madrid.
Tatăl ei este un biochimist spaniol, José Francisco Lafuente, iar mama ei, Cristina Pataky Medianu, de profesie publicist, este de origine româno-maghiară. Pataky a urmat cursurile facultăţii de jurnalism la Universidad de San Pablo CEU. În timpul facultăţii, ea a urmat şi cursuri de actorie, relatează Mediafax.

După o serie de roluri în seriale TV, Pataky a apărut în peste zece filme spaniole, iar în 2004 a jucat în "Iznogoud, marele vizir/ Iznogoud", care a avut un mare succes de public.
A mai jucat în filmul "Avionul cu şerpi/ Snakes on a Plane" (2006), de David Ellis, alături de Samuel L. Jackson, dar şi în "Ninette", de José Luis Garci, seria TV mexicană "Mujeres Asesinas", "Give 'Em Hell, Malone" şi "Cod galben de crimă/ Giallo", de Dario Argento. Recent, actriţa a putut fi văzută în partea a cincea a francizei "Fast and Furious".

Chris Hemsworth a devenit celebru cu rolul Kim Hyde din serialul australian "Home and Away".
Hemsworth a jucat rolul Thor în filmul omonim ce a fost lansat în 2011, dar şi în "The Avengers", filmul cu cel mai bun debut din istoria box office-ului nord-american. A mai jucat în filme precum "Star Trek" (2009), "Cash" (2010), "Albă ca Zăpada şi Războinicul Vânător / Snow White and the Huntsman" (2012) şi poate fi văzut în această perioadă pe marile ecrane în lungmetrajul SF "Thor: Întunericul/ Thor: The Dark World".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod