Ellie White va alerga 21 de kilometri deşi a avut întindere de muşchi

4 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Ellie White va alerga 21 de kilometri deşi a avut întindere de muşchi
Ellie White se antrenează de mai bine de două săptămâni pentru Bucharest International Marathon, eveniment programat să se desfăşoare duminică, 9 octombrie, în Capitală. Artista va concura pentru echipa Hospice Casa Speranţei, organizatie neguvernamentală din Braşov specializată în îngrijirea bolnavilor incurabili, care colaborează şi cu celebra Mihaela Radulescu.

Ellie va participa în proba de semimaraton şi îşi propune să alerge distanţa de 21 de kilometri.
"Eu merg oricum de trei ori pe săptămână la sală şi alerg pe bandă până la 7 kilometri pe antrenament. În ultimele săptămîni am forţat nota, astfel încât să fiu capabilă să alerg în jur de 18 kilometri pe antrenament", declară Ellie White.

Cu toate că a suferit o întindere musculară la sfârşitul săptămînii trecute, artista nu se lasă şi va fi prezentă duminică dimineaţă, în Piata Alba Iulia, la linia de start.

"Vineri am alergat 22 de kilometri şi am suferit o întindere musculară.
Am luat calmante şi mă simt mai bine, iar de luni am reînceput antrenamentul. Sunt unul dintre sportivii care aleargă pentru echipa Hospice Casa Speranţei"
, mai declară Ellie White.

Artista se numără printre persoanele publice care sprijină Hospice-ul Casa Speranţei din Brasov, Ellie luând parte până acum la mai multe evenimente dedicate strângerii de fonduri în beneficiul celor ce suferă de boli terminale.

"Dacă am să câştig toţi banii vor merge către Hospice Casa Speranţei.
Chiar dacă nu voi cîştiga nimic doresc să atrag atenţia asupra lucrurilor extraordinare pe care le fac cei care lucrează aici"
, mai declară Ellie White.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • george_alex86 pe 10 Oct 2011, 22:27
    neinteresant

    neinteresant,sincer

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod