Ellie White recomanda salata energizanta pentru femeile insarcinate! Iata reteta!

Ellie White marturiseste ca perioada de sarcina i-a dezvoltat si mai mult pasiunea pentru gatit. Artista a descoperit o reteta de salata pe care spune ca le-o recomanda femeilor insarcinate, fiid pe cat de usoara, pe atat de energizanta.
Ellie White recomanda Solista a postat reteta pe blogul ei, www.elliewhite.ro, spunand: “Acum 4 ani am decis sa devin vegetariana si am reusit asta fara mari probleme. A devenit un mod de viata pentru mine, insa, in perioada sarcinii, medicul mi-a recomandat sa consum ocazional si carne pentru ca face bine bebelusului.

M-am gandit sa postez retete sanatoase pe care eu le pregatesc in perioada cand sunt insarcinata. Aceasta este prima pe care v-o recomand.

Salata energizanta

Pentru o abordare diferita a salatei traditionale, incercati o salata de pepene rosu, rucola, branza feta (sau orice alta branza pasteurizata) si menta.

Ingrediente (pentru 2-4 persoane):

1/2 ceapa rosie medie, taiata marunt.

2 linguri de suc de lime sau lamaie.

1 lingura de ulei de masline extra-virgin.

8-10 masline negre (eu prefer Kalamata) taiate marunt.

1 1/2 cana de pepene rosu taiat in triunghiuri mici.

1 1/2 cana de rucola

1/4 cana de menta proaspata, taiata marunt.

1/3 cana de branza feta taiata cubulete mici.

Preparare:

1.
Intr-un bol combinati ceapa, sucul de lamaie, uleiul si maslinele, apoi amestecati pana ce toate sunt combinate, iar ceapa este acoperita bine de ulei.

2. Adaugati pepenele, rucola, menta si branza. Amestecati pana cand primul amestec acopera rucola si apoi serviti.

Salata contine per portie: 104 calorii, 6.53 g grasimi, 9.48 g carbohidrati, 2.91 g proteine, 1.27 g fibre, 99 mg calciu, 1.16 mg fier, 209 mg sodiu, 28 mcg acid folic”.

Ellie White a lansat saptamana trecuta blogul personal www.elliewhite.ro, in care le povesteste fanilor cum decurge viata ei de zi cu zi, postand inclusiv retete, impresii de calatorii, poezii, chiar si inregistrari video inedite din cariera ei artistica.
Unul din cele mai de succes posturi a fost cel prin care si-a anuntat fanii ca va aduce pe lume o fetita, publicand inclusiv ecografia bebelusului.


 
Credit foto: Will Heap
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod