Ellie White prezintă moda în scop caritabil

Cântăreaţa va urca în această seară pe podiumul de modă în postura de manechin. Ea va îmbrăca o superbă rochie semnată Mirela Stelea, creaţia vestimentară urmând să fie licitată în scop caritabil.
Cântăreaţa va urca în această seară pe podiumul de modă în postura de manechin. Ea va îmbrăca o superbă rochie semnată Mirela Stelea, creaţia vestimentară urmând să fie licitată în scop caritabil.

Evenimentul din Club Princess este organizat şi prezentat de Andreea Marin Bănică şi are scopul de a construi, cu banii strânşi, o bibliotecă pentru copiii nevoiaşi dintr-o şcoală de lângă Bucureşti.

Mirela Stelea şi Ellie White au primit cu entuziasm propunerea Andreei Marin de a se alătura acestui eveniment cu scop nobil, astfel că soţia fotbalistului Bogdan Stelea a donat o rochie în valoare de 500 de euro, confecţionată din mătase naturală bej şi mov, cu aplicaţii manuale de tul, iar Ellie White a acceptat să devină pentru o seară manechin şi să o pună în valoare cât mai bine pe podiumul de modă.


Pe scena clubului vor urca Andra, dar si Vunk & Alexandra Usurelu, pentru doua recitaluri de exceptie.

Fondurile stranse în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru construirea unei biblioteci, de care au nevoie copiii de la o şcoală de lângă Bucureşti.

“Şcoala are sute de volume, cărţi extraordinare, unele se afla încă în ţipla deoarece nu au fost desfăcute, fiind primite în urma unor donaţii. Din păcate, toate zac într-o magazie de 2 metri pătraţi, ingrămădite unele peste altele, deoarece nu există condiţii – nişte rafturi civilizate - pentru a se amenaja o bibliotecă.
Copiii cer mereu cărţi profesoarei, sunt dornici să citească, unii dintre ei au rezultate foarte bune, chiar în condiţiile precare în care învaţă. Unii nu au cărţi acasă şi nu au cum să îşi facă temele. Pur şi simplu, părinţii nu îşi permit să le cumpere cărţi"
, declară Andreea Marin Bănică, preşedintele Fundaţie Preţuieste Viaţa.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod