Ellie White, prea sexy pentru nou clip? Iată ce cadre incendiare a filmat artista!

La un an după naştere, Ellie White arată mai bine ca niciodată şi abordează cel mai îndrăzneț look de până acum. Inspirată dintr-o sedinţă foto a îngeraşului Victoria's Secret Miranda Kerr, Ellie White a filmat pentru noul clip, "Vânzător de lumină", cadre în care apare purtând doar sutien. Artista îşi etalează cu mândrie abdomenul tonifiat, picioarele sexy lipsite de celulită şi bustul generos, o reală bucurie pentru admiratorii ei.

Din păcate, câteva din aceste cadre nu au mai fost incluse în varianta finală a videoclipului ce a avut lansarea oficială ieri în favoarea celor în care apare ținute vestimentare diafane și sexy: o rochie din mătase bordo accesorizată cu un pandantiv în formă de inimă și o alta aurie din piele ce urmează fidel linia siluetei.

"Am lucrat la sală de trei ori pe săptămână, am ţinut dietă, iar acum mă simt mai bine ca oricând. Înainte de naştere aveam ceva complexe şi evitam apariţiile mai îndrăznețe. Acum sunt mai sigură pe mine", spune Ellie White.

În clipul piesei "Vânzător de lumină", Ellie White și Viky Red sunt plasați într-un cadru de poveste, într-o cabană peste care timpul și-a lăsat amprenta, un decor care este însuflețit însă de razele de lumină ce pătrund prin ferestrele închise și îi învăluie pe cei îndrăgostiți predispuși la visare.



Piesa înregistrată în limba română a fost descrisă de cei care au ascultat-o în premieră drept un nou imn al îndrăgostiților mulțumită liniei melodice și a versurilor cu mesaj puternic de iubire, versuri ce pot fi cu ușurință folosite de îndrăgostiți ca mesaje de amor.



"Este una dintre cele mai frumoase piese de dragoste pe care le-am cântat până acum. Versurile sunt încărcate de mesaje în care se vor regăsi toţi cei care iubesc, indiferent de vârsta lor, iar aceştia trebuie să ştie că dragostea este lumina care ne ghidează în viaţă, indiferent de greutăţile prin care trecem. M-a bucurat propunerea lui Viky Red de a cânta împreună"
, declară Ellie White.

Muzica noului single a fost compusă chiar de Viky Red, versurile sunt semnate de Călin Goia de la Voltaj, iar producţia piesei a fost realizată de Viky Red împreună cu Alex Cotoi.  

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod