Ellie White, pe urmele „Contelui de Monte Cristo”

După ce în primăvară a făcut furori cu „Sete de Noi”, videoclip în care invitat special a fost actorul George Piștereanu, Ellie White atacă topurile acum cu o nouă piesă în limba română, „Ziua Mea”.

După ce în primăvară a făcut furori cu „Sete de Noi”, videoclip în care invitat special a fost actorul George Piștereanu, Ellie White atacă topurile acum cu o nouă piesă în limba română, „Ziua Mea”.

“Ziua Mea” se bucură de un videoclip filmat în luna iulie, în Malta, în aceleași locuri în care s-a turnat și pelicula „Contele de Monte Cristo”, care i-a avut în rolurile principale pe Gerard Depardieu și Ornella Muti

Cu toate că era obosită după un turneu din Spania, unde a susţinut mai multe concerte, Ellie White a rezistat cu stoicism programului infernal de muncă, ce a presupus 36 de ore de filmare, repartizate în trei zile diferite. „Am filmat videoclipul piesei <Ziua Mea> în Malta, la invitația Ministerului de Turism și al agenției de turism Malta Travel. Prima zi de filmare am început-o cu o plimbare până la Fereastra Albastră, una din emblemele insulei Gozo. Locul este de vis. Am filmat printre stâncile săpate de valurile şi vântul mediteranean, am înotat în apa limpede şi am ajuns în locul în care au fost filmate și câteva scene din <Contele de Monte Cristo>”, declară Ellie White.

Malta i-a oferit artistei şi ocazia de a filma în ineditul parc de distracţii Popeye Marinarul. „Într-o altă zi, am filmat în locurile unde s-au turnat scenele din filmul <Popeye Marinarul> cu Dustin Hoffman în rolul principal. Localnicii au transformat tot acest decor într-un imens parc de distracții. Este unic în felul lui, ceva ce nu poate fi comparat cu niciun alt parc din lume. În a treia zi, am ajuns la  Valetta, capitala ţării, un oraș superb aflat în patrimoniul UNESCO”, mai povestește Ellie White.

Solista a ales pentru noul său clip un manechin din Malta. "Ziua Mea" este acea zi la care visează orice fată, o zi în care totul este asa cum îşi doreşte ea, este ziua în care îl are alături pe băiatul pe care îl iubeşte şi  alături de care trăieşte o poveste de iubire ideală!  Băiatul cu care îmi trăiesc eu povestea de dragoste din videoclip este un model ales din Malta. Este frumos, am comunicat foarte bine cu el şi ne-am simţit excelent împreună!”, declară Ellie White.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod