Ellie White, cu fetita si intreaga familie la primele doua concerte dupa nastere

Ellie White si-a reluat cu succes activitatea muzicala la mai bine de o luna de cand a nascut. Artista a sustinut in acest weekend doua concerte pe Valea Prahovei, unul in aer liber si altul la o petrecere privata.
Ellie a cantat mai intai la Zilele Rasnovului, iar apoi la un eveniment cu circuit inchis din Poiana Brasov. Concertul de la Rasnov a fost, totodata, si primul la care a luat parte micuta Alexis Maria, sosita pe lume la sfarsitul lunii mai.

“Abia am asteptat sa revin pe scena. Am avut emotii, fiind prima intalnire cu publicul dupa trei luni de pauza. Emotiile au fost si mai mari pentru ca a fost primul concert la care a fost prezenta si fetita mea, Alexis Maria. De ea avea grija mama mea, in masina, la vreo 50 de metri distanta de scena.
Sunt insa convinsa ca mi-a auzit vocea. Doru si baietelul nostru, Mihaita, au urmarit concertul din fata scenei”
, declara Ellie White.

Pentru cantareata, revenirea pe scena are loc dupa ce a reusit sa dea jos o mare parte din kilogramele acumulate in urma nasterii.

“M-am ingrasat in jur de 10 kilograme, iar pana acum am slabit 7. Nu am avut timp sa ajung la sala pentru a reincepe antrenamentele pentru ca am vrut sa ma dedic in totalitate familiei. Am slabit insa doar mancand sanatos si ponderat, peste, salate si fructe”
, adauga Ellie White. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod