Ellie White a petrecut Paştele în Croaţia

De Paşte, vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul, cântăreaţa susţinând două concerte în oraşele Trogir şi Split.
De Paşte, vedeta a îmbinat utilul cu plăcutul, cântăreaţa susţinând două concerte în oraşele Trogir şi Split.

Ellie a rămas impresionată de frumuseţea orasului Trogir, inclus în Patrimoniul UNESCO din 1997, acolo unde s-a plimbat pe mare la bordul unui vas comercial din secolul al XVI-lea, folosit acum în scop turistic. “La Trogir este foarte frumos, iar staruri precum Tom Cruise, Gwyneth Paltrow sau Sharon Stone obişnuiesc deseori să îşi petreacă vacanţele aici. În portul din Trogir sunt mii de yahturi şi bărci, iar eu m-am îmbarcat pe corabia Tirana, un vechi vas comercial, pentru o escapadă de câteva ore pe mare.
A fost minunat”
, declară Ellie White.

“La Split am vizitat palatul lui Dicoletian, unde am rămas fără cuvinte. Este absolut superb! Aici este o fântână magică, iar tradiţia spune că dacă arunci un ban în fântână şi îţi pui o dorinţă aceasta se îndeplineşte. Acum… rămâne de vazut”, mai spune Ellie White.

Cântăreaţa s-a aflat la primele ei concerte susţinute în Croaţia şi promite că va reveni curând. “Am fost surprinsă când am primit cereri de concerte de la cluburi din Croaţia.
Știam că piesele mele sunt difuzate de câteva posturi de radio, însă nu credeam că prind aşa de bine. O să mai revin în Croaţia, cât de curând”.


Pentru Ellie White acesta a fost primul Paşte petrecut în afara ţării, artista fiind obişnuită până acum să respecte tradiţile. “A fost puţin ciudat pentru că nu am simţit atmosfera Paştelui. Cei din Croaţia au sărbătorit Paştele cu o săptămână înainte, astfel că nu am ciocnit ouă roşii şi nici nu am mâncat cozonaci.
A fost însă o experienţă frumoasă, în care am combinat concertele cu câteva zile de vacanţă pe care nu le voi uita niciodată.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod