Ellie White a intrat in cea mai grea luna de sarcina! Iata cum se simte vedeta!

Ellie White a intrat deja in luna a opta a sarcinii, considerata cea mai dificila de pana acum. Artista recunoaste ca, spre deosebire de primele doua trimestre, acum se confrunta cu contractii dese si se deplaseaza mai greu, stand mai mult in casa.
“Luna a opta este intotdeauna o luna mai grea, pentru ca deja bebe este mai mare si incepe sa ia si mai mult in greutate, ceea ce exercita o presiune si mai mare asupra uterului si a organismului in general. Pe langa asta, fiind a doua sarcina, nu ma mai pot odihni ca la prima sarcina, pentru ca Mihaita, baietelul meu, nu ma prea lasa sa stau...  In primul trimestru a fost mai greu pentru ca am avut greturi non stop, am si regurgitat de cateva ori, am fost foarte obosita, fara vlaga si am stat mult in pat, dar dupa ce am trecut in trimestrul doi, lucrurile au fost mai simple: am scapat de greturi, de oboseala, am avut o perioada foarte relaxanta cand am putut si pleca in vacanta in sudul Spaniei.
Trimestrul trei este intotdeauna mai greu pentru ca, exact cum am spus, creste bebe si miscarile imi sunt mai limitate... Au aparut contractiile, semn ca se pregateste uterul pentru perioada finala, nasterea, obosesc mai repede, ma misc mai greu.. Dar mai avem putin si ne vom strange minunea in brate”,
declara artista.

Ellie White este insarcinata pentru a doua oara. La inceputul lunii iunie va aduce pe lume o fetita, cel de-al doilea copil al sau, dupa Mihai, acum in varsta de doi ani si jumatate.
In ciuda greutatilor pricinuite de sarcina, Ellie White a sustinut concerte pana in luna a saptea alaturi de bandul sau.

Artista a postat ieri pe Facebook o fotografie in care sarcina este vizibila, post care a generat peste 10.000 de like-uri si multe comentarii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod