Ellie White a dezvaluit pe blogul sau ca va avea o fetita

Ellie White a dezvaluit in premiera ca va avea o fetita. Vestea a fost data de indragita cantareata pe blogul ei, www.elliewhite.ro, pe care l-a lansat saptamana aceasta. Solista a povestit cum a primit informatia de la medicul care a consultat-o si chiar a postat ecografia pe pagina ei virtuala.
„Este fetita!”, mi-a spus doamna doctor in timp ce toti ne uitam pe ecranul aparatului de ecografie. Ochii mi s-au umezit instantaneu. Desi ma aflam la a doua sarcina, am fost complesita de mari emotii. L-am strans pe Doru de mana si am zambit fericita. In secunda urmatoare, tot viitorul a inceput sa capete pentru mine un contur din ce in ce mai clar. Vizualizam deja hainutele roz, papusile si cum o voi alinta aranjandu-i buclele. Deja prin minte imi trecea o lista intreaga de nume frumoase din care sa aleg.
Mai sunt aproape trei luni si jumatate pana in momentul nasterii, insa bucuria de a avea o familie atat de frumoasa ma insoteste zi de zi. Un baietel, o fetita si un viitor sot care ma fac cu adevarat fericita!
, a scris artista pe blog.

Ellie White este insarcinata pentru a doua oara si va aduce pe lume o fetita la inceputul lunii iunie. Artista si logodnicul ei, Doru Tinca, mai au un baietel, Mihai, in varsta de doi ani si trei luni.

Ellie White a avut  joi seara prima aparitie la un eveniment monden din 2015, cu ocazia prezentarii noii colectii Alexandru Ciucu, purtand o salopeta albasta care i-a evidentiat sarcina.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod