Ellie White a descoperit un joc de familie de care s-a îndrăgostit!

Ellie White a descoperit recent unul dintre cele mai frumoase jocuri de familie, care face deja furori în toată Europa.

Acesta se numeste “Pie Face”, iar artista petrece uneori chiar ore bune jucându-se alături de logodnicul ei, Doru, și de fiul lor, Mihai.

Pentru mine, familia va fi întotdeauna pe primul loc. Nu contează că am o zi plină, întotdeauna îmi vor găsi timp pentru Mihăiță sau Maria. Ne orgănizam în așa fel încât să nu treacă o zi în care să nu ne fi jucat cu cei mici. Asta îmi place la noi, ca familie, că nu lăsăm oboseala sau problemele cotidiene să ne afecteze relația cu cei mici”, mărturisește artista.

Ellie White le-a arătat deja fanilor sai cum se joacă “Pie Face”.

Artista a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț amuzant în care cei trei joacă "ruleta rusească" cu frișcă. E un joc plin de suspans, care se lasă cu o distracție pe cinste. Dacă ai noroc, scapi basma curată. Dacă nu, te trezești cu o cantitate considerabilă de frișcă pe față, așa cum au pățit Ellie sau Mihai. Hohotele de râs i-au cucerit imediat pe fanii artistei. Prin urmare, Ellie a decis să scoată jocul la concurs.

Jocurile sunt cea mai bună metodă de a ne apropia de copiii noștri.

Se vede și în filmuleț cât de încântat este Mihăiță, iar fanilor mei le-a plăcut la nebunie asta. Imediat au început întrebările despre joc, iar noi vrem să le oferim aceeași bucurie pe care am simțit-o și noi. Înn plus, știu că sunt mulți părinți care nu știu cum să se apropie de copiii lor. Cred că le putem da o mână de ajutor”, spune Ellie.

Jocul care face acum furori în toata Europa este disponibil și în România, iar Ellie White le dăruiește trei astfel de jocuri fanilor săi.

Tot ce trebuie să facă e să redistribuie filmulețul pe paginile lor de Facebook și să eticheteze prietenii pe care vor să-i invite la joc. Sâmbătă, cu ajutorul site-ului random.org, adică printr-o alegere aleatorie, vor fi anuntați norocoșii câștigători. Iar ca distracția să fie asigurată, Ellie White și-a anunțat deja fanii că premiul include și frișca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod