Ellie White a cumparat 150 de kilograme de mere dintr-o livada

Artista se pregateste de iarna preparand dulceata bio de mere cu scortisoara. Ea a cumparat 150 de kilograme de mere de la o livada de langa Falticeni si si-a programat deja un weekend plin de activitati in bucatarie.
“Ma intorceam de la un concert cand am trecut pe langa una dintre livezile de mere de la Falticeni. Am oprit si am incarcat masina cu 150 de kilograme de mere. In general prefer sa cumpar legumele si fructele din piata de la tarani sau din livezi. Evit sa le iau din supermarket pentru ca nu vreau sa-i dau baiatului meu hrana ingrasata artificial cu tot felul de substante”, declara cantareata.

Ellie White va face dulceata bio de mere cu scortisoara si va inlocui zaharul cu fructoza.

“Estimez ca o sa-mi iasa 40 sau 50 de borcane.
Mihaita va fi cu siguranta incantat. Va gusta pentru prima data dulceata de mere”
, adauga Ellie White.

Ellie White a lansat recent videoclipul piesei “Zi Ceva”, pe care l-a filmat, in mod exceptional, in Londra.

Artista a debutat ca artist solo in 2010, dupa opt ani ca solista Dj Project, iar in ultimii patru ani a lansat hituri precum “Nu te mai caut”, „Power of Love”, „Sete de noi”, „Ziua mea”, „Feel” (feat. DJ Kourosh Tazmini) sau „Vanzator de lumina” (feat. Vicky Red).
Piesele au figurat in clasamente atat in tara, cat si peste hotare, din Franta pana in Dubai. De-a lungul carierei sale solo, Ellie White a primit o serie de premii pentru activitatea sa muzicala, in cadrul unor evenimente precum Media Music Awards, Romanian Music Awards, Celebrity Awards, Romanian Top Hits.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod