Elle Macpherson s-a despărţit de miliardarul Jeff Soffer

Top modelul australian s-a despărţit de iubitul ei după o relaţie care a durat doi ani, presărată cu câteva împăcări şi despărţiri.
Top modelul australian s-a despărţit de iubitul ei după o relaţie care a durat doi ani, presărată cu câteva împăcări şi despărţiri.

Modelul australian, în vârstă de 47 de ani, a început în 2009 o relaţie cu Jeff Soffer, un magnat din domeniul proprietăţilor imobiliare. În 2005, ea se despărţise de logodnicul ei, omul de afaceri francez Arpad Busson, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

Potrivit unei surse, presiunea cauzată de disputele legale în care este implicat grupul hotelier Fontainebleau Resorts, deţinut de Jeff Soffer, ar fi cauza principală a despărţirii.

"Aveau o relaţie marcată de câteva despărţiri şi împăcări. Obişnuia să îl viziteze pe Jeff la Miami, dar nu au petrecut Crăciunul împreună - ea l-a petrecut în ţara ei, Australia. Trebuia să meargă cu el la un festival artistic, tot în decembrie, dar a anulat (participarea, n.r.)", a spus aceeaşi sursă.

Între timp, fostul logodnic al modelului Elle Macpherson - cu care aceasta are doi fii, Arpad şi Aurelius - se pregăteşte să devină din nou tată, actuala lui iubită, actriţa Uma Thurman, anunţând recent că este însărcinată.

Elle Macpherson a participat la petrecerea organizată după gala de decernare a Globurilor de Aur din acest an, unde a venit însoţită de actorul Zachary Levi, în vârstă de 31 de ani. Agentul de presă al renumitului model australian a spus că cele două vedete nu au relaţie amoroasă, ci sunt doar prieteni.

Elle Macpherson, care s-a lansat la vârsta de 21 de ani, a devenit un star internaţional după ce a apărut frecvent în ediţia australiană a revistei Elle, timp de şase ani la rând, iar publicarea fotografiilor sale de patru ori pe coperta revistei Sports Illustrated i-a adus porecla de "The Body" (Trupul). Pe baza acestui nume ea a clădit mai apoi un imperiu al produselor de îngrijire a pielii şi al lenjeriei intime, care valorează peste 50 de milioane de euro, notează Mediafax.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod