Elitele muzicii clasice alaturi de Jose Carreras pentru o cauza nobila

Facebook Twitter Comenteaza
Elitele muzicii clasice alaturi de Jose Carreras pentru o cauza nobila

Inca doua personalitati ale muzicii clasice internationale si-au anuntat prezenta in cadrul spectacolului din data de 4 octombrie, de la Sala Palatului. Tenorului Jose Carreras si sopranei Alexandra Coman li se vor alatura baritonul de origine spaniola Angel Odena si maestrul dirijor David Gimenez, evenimentul beneficiind totodata si de participarea extraordinara a Orchestrei Filarmonicii George Enescu.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta si pe www.myticket.ro la preturile 60, 80, 100, 300, 750 lei, in functie de pozitia in sala.

Incasarile din vanzarea biletelor urmeaza a fi folosite integral in sprijinul copiilor aflati in zonele afectate de inundatii din Nordul Moldovei.

"Este minunat ca exista in Romania astfel de organizatii si initiative, este foarte important sa dai o mana de ajutor, celor care au nevoie, mai ales copiilor", a declarat Jose Carreras intr-un interviu recent. "Acesta este si motivul pentru care am pus bazele Fundatiei Internationale Jose Carreras pentru lupta impotriva leucemiei. Este insa mult mai important sa ajuti decat sa vorbesti despre acest subiect", a adaugat artistul.

De asemenea, si soprana Alexandra Coman si-a declarat sprijinul pentru acesata initiativa: "Proiectul isi doreste sa ajute copiii afectati de inundatii si o face intr-un mod deosebit de nobil, oferind bucurestenilor ocazia de a-l vedea si asculta pe Jose Carerras, o legenda a muzicii clasice".


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod