Elevi din ciclul primar din Bucureşti şi Cluj-Napoca - expediţie în magazine, pentru a decoperi secretele piramidei alimentare

Fundaţia PRAIS a organizat pentru 170 de elevi din Bucureşti şi Cluj-Napoca, implicaţi activ în mişcarea naţională „Şi eu trăiesc sănătos!” – SETS, o expediţie cu tema “Descoperiţi piramida alimentară!”, găzduită cu generozitate de 7 magazine Carrefour, cu ocazia Săptămânii Sănătăţii, organizată de lanţul de magazine la nivel naţional.

Pe parcursul vizitelor, 10.000 de calendare educaţionale SETS create de fundaţie, au fost oferite cumparătorilor gratuit - la casa, iar spotul radio care promovează alimentaţia echilibrată, sportul în rândul famililiilor, a fost difuzat la fiecare 30 de minute.

„În preambulul lansării noii ediţii a mişcării SETS, elevii şi cadrele didactice din şcolile câştigătoare în cadrul competiţiei anuale, au beneficiat de o expediţie menită a descoperi chiar în magazine - la standuri, toate grupele alimentare şi de a afla despre beneficiile acestora pentru sănătate, sub îndrumarea a doi nutriţionişti din cadrul UNEFS.

Activităţile practice au entuziasmat copiii, deveniţi mici brutari care au  frământat şi decorat creativ aluatul de pâine în laboratoare. Toţi copiii au primit în dar la plecare fructe, materiale educaţionale de la gazda noastră - partener SETS”, a declarat Silvia Bucur, Preşedinte Fundaţia PRAIS, iniţiatoarea SETS.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod