Elena Udrea vrea să devină mamă: Ce spune despre bărbatul pe care îl iubeşte

Elena Udrea s-a prezentat marţi la sediul Poliţiei Judeţene Constanţa, unde a mers să semneze, conform obligaţiilor controlului judiciar


Elena Udrea a vorbit şi despre Valentin Chifu, bărbatul care a aşteptat-o acasă şi alături de care îşi doreşte să-şi întemeieze o familie. "Este un om extraordinar! Mi-a fost alături în cele mai grele clipe ale vieţii mele. M-a vizitat la penitenciar. El şi mama. Sunt bucuroasă că l-am întâlnit", a povestit Udrea.

Trăiesc cea mai frumoasă etapă a vieţii meleElena Udrea
"Este o relaţie de care mă bucur, este mai veche şi este un om care a stat lângă mine şi în cele 72 de zile cât am fost arestată şi m-am bucurat că atunci când am ieşit l-am găsit de asemenea tot alături de mine", a mai spus ea.

Întrebată de reporter dacă îşi mai doreşte încă să aibă un copil, Elena Udrea a răspuns: "Cu atât mai mult acum.
Când începi şi îţi doreşti ceva foarte mult, o dată că sigur ţi se întâmplă, doi: tot Universul lucrează pentru a duce la îndeplinirea a ceea ce-ţi doreşti. În jurul meu văd numai familii cu copii. Familiile cu care m-am întâlnit aici la mare au câte 3-4 copii. În jurul meu sunt numai familii tinere. Trebuie să lucreze mai mult decât Universul."

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod