Elena (Etnic) isi doreste un album cu muzica pentru copii

Facebook Twitter Comenteaza
Elena de la Etnic are un simt matern foarte dezvoltat, care o face sa se emotioneze de fiecare data la vederea unui copil. Pentru ca deocamdata cariera muzicala si facultatea sunt pe primul plan, cantareata nu ia in calcul varianta de a deveni mamica in viitorul apropiat, insa isi doreste foarte mult un album cu muzica pentru copii.

Astfel ca, ea a inceput sa culeaga cantece de leagan pe care le fredoneaza in cele mai neasteptate momente, stresandu-si cateodata colegele de trupa pe drumul spre concerte, dar si pe managerul trupei, Radu Baron, care le insoteste la astfel de evenimente.


Acesta, exasperat de faptul ca mai are putin si adoarme la volan cand artista fredoneaza cantece de leagan, s-a gandit ca ar fi totusi o afacere buna, asa ca si-a dat acordul pentru productia unui album cu piese pentru copii. "Macar asa voi avea un motiv intemeiat sa ascult cantece de leagan, tot e mai bine decat sa le aud pe gratis", a declarat Radu Baron.

"Intotdeauna mi-au placut copiii si de multe ori, la diverse petreceri de familie eram mai degraba atrasa de grupul proaspetelor mamici, care-si inconjurau cu infinita afectiune puii", ne-a declarat Elena.
"Inocenta lor ma umple de caldura de fiecare data si abia astept sa le ofer in dar un album cu melodii de leagan", ne-a mai spus cantareata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod