Elena Carstea a fost operata cu succes

de Nicoleta Tarantus, 29 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Elena Carstea a fost operata cu succes

Luni seara, cantareata a fost operata cu succes la un spital din Florida (SUA) de un anevrism cerebral - format in spatele ochilor.

Operatia a inceput in jurul orei 22.00 (ora Romaniei) si a durat circa doua ore si jumatate, informeaza stirileprotv.ro.

Anevrismul cerebral a fost indepartat printr-o metoda chirurgicala minim invaziva, numita si embolizare. Practic, chirugii patrund cu o sonda prin gat sau picior, apoi, sub control microscopic, introduc spirale electromagnetice in formatiunea vasculara care produce inchiderea anevrismului.

Elena Carstea va avea nevoie de doua zile de recuperare fizica si va face un nou control medical peste circa sase luni, medicii indicand ca este posibil ca procedura chirurgicala sa fie reluata daca se considera necesar.

Potrivit specialistilor, acest tip de interventie chirurgicala are sanse de succes in proportie de 95-96%.

Operatia, ale carei costuri se ridica la circa 100.000 de euro, a fost amanata de câteva ori, din cauza unor complicatii la nivelul tiroidei, care nu permiteau inlaturarea anevrismului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Liliana130 pe 30 Sep 2009, 14:13
    Elena Carstea

    Elena cineva acolo sus te iubeste mult.Stim ca esti o luptatoare, o adevarata Eva, si ne bucuram alaturi de tine. Numai bine!

    0
    0

  • Anca Teodorescu pe 29 Sep 2009, 20:36
    Interventia efectuata Elenei Carstea = REUSITA!!!

    Elena este intr -adevar in gratiile Barbosului, cum imi place adesea sa - l numesc pe Dumnezeu si care, nu a abandonat - o caci, Barbosul nu - si distruge creatia ci ii da doar teme de reflectie! CU TOTII SUNTEM VINOVATI DE TOT BINELE PE CARE NU L - AM FACUT INTOTDEAUNA!!! Ii doresc din inima ca de acum viata, sa - i fie cotropita doar de noroace si sa isi poata oferi tot ceea ce este mai bun pentru ea, viata ei si frumoasa ei familie care, o asteapta alaturi!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod