Elena Băsescu, jefuită de paznic: Apartamentul ei a fost spart

Locuinţa a fost spartă de mai multe ori chiar de cel care ar fi trebuit să asigure paza complexului rezidențial în care stă fiica fostului şef de stat.
Potrivit unor surse din Poliţie, citate de agenţia Mediafax, în 6 august, Elena Băsescu a sesizat Secţia 1 Poliţie că la începutul lunii unul dintre paznicii complexului rezidenţial în care locuieşte ar fi intrat în locuinţa sa şi ar fi furat mai multe haine şi cosmetice.

Fiica fostului preşedinte le-a spus poliţiştilor că furtul a fost posibil deoarece uşa apartamentului nu era închisă, ea precizând, de altfel, că uneori nu încuie locuinţa.

Poliţiştii Secţiei 1 au stabilit că principalul suspect este paznicul complexului, Paul Macarenco, în vârstă de 62 de ani, astfel că în 7 august au percheziţionat locuinţa acestuia unde au găsit mai multe din bunurile reclamate de fiica lui Traian Băsescu.

Bunurile respective i-au fost returnate Elenei Băsescu de către anchetatori.

Paul Macarenco a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, după care a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1.

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului şef al statului, locuieşte din 2012 într-un apartament dintr-un complex rezidenţial din sectorul 1 al Capitalei, împreună cu soţul său şi cu cei doi copii ai lor.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod