Elena Băsescu a dezvăluit numele fetiţei ei

Fiica preşedintelui a postat marţi un mesaj pe Facebook, în care dezvăluie numele fiicei sale şi mulţumeşte pentru felicitările şi încurajările primite.
"La un an de la căsătorie, am primit cel mai frumos cadou posibil: o minune de copil pe nume Sofia Anais. Sofia a fost alegerea mea, pentru că pe 17 septembrie se sărbătoreşte Sfânta Sofia si trebuia să nasc in jurul acestei date. Dar este şi un nume cu o semnificaţie foarte puternică pentru familia noastră, Sofia a fost bunica tatălui meu, pe care a iubit-o foarte mult. Iar Anais este un nume care i-a plăcut foarte mult lui Bogdan. Numele de familie al fetiţei noastre dragi va fi Ionescu-Băsescu", a scris Elena Băsescu.
 
 
 
"Totul s-a petrecut mult mai repede decât ne aşteptam cu toţii, dar îi mulţumesc bunului Dumnezeu că Sofia şi eu suntem bine. Asta şi datorită personalului de la Spitalul Universitar, o echipă medicală cu adevărat profesionistă. Vreau să mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de încurajare, urări de bine pentru mine şi pentru fetiţă şi mi-au fost alături în aceste momente", a mai scris ea.
 
 
 
În noaptea de sâmbătă spre duminică, Elena Băsescu a născut, la ora 3.30, prin cezariană, o fetiţă în greutate de 2.715 grame şi 47 de centimetri, la Spitalul Universitar din Capitală. Aflată în a 35-a săptămână a sarcinii, fiica preşedintelui a fost internată sâmbătă, în cadrul Clinicii de Obstetrica Ginecologie a spitalului.

Primul copil al Elenei şi, în acelaşi timp, primul nepot al preşedintelui Traian Băsescu, a venit pe lume în ziua în care EBA a împlinit un an de la căsătorie.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012.
 
 
Foto: Mediafax / Facebook 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod