Editura Vellant lanseaza romanul lui Luis Leante - "Cat te mai iubesc"

8 Decembrie 2008
Facebook Twitter Comenteaza
Editura Vellant lanseaza romanul lui Luis Leante -

Editura Vellant lanseaza marti, 9 decembrie, ora 19.00, in cadrul librariei Carturesti, romanul scriitorului spaniol Luis Leante, "Cat te mai iubesc", in traducerea Luminitei Voina-Raut. Romanului i-a fost decernat premiul "Alfaguara de Novela", in 2007, de catre un juriu al carui presedinte a fost Mario Vargas Llosa.

Juriul a fost impresionat de "forta cu care scriitorul descrie peisajele desertului si stilul de viata din ultima colonie spaniola din Africa, devenite scena unei povesti de iubire care marcheaza viata protagonistilor".

Romanul este o naratiune vie, impletita cu imaginea unor culturi contrastante si a claselor sociale din perioada in care Spania isi pierdea ultimele colonii.

Mai mult decat un roman de dragoste, "Cat te mai iubesc" reda calatoria unei femei in spatiul deopotriva aspru si fascinant al desertului, care se transforma intr-o aventura a redescoperirii sinelui.

La evenimentul de lansare vor participa Luminita Voina-Raut, Cornelia Radulescu si Joaquin Garrigos, directorul Institutului Cervantes.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod