Edie Falco nu le-a spus colegilor din "Clanul Soprano" ca sufera de cancer

Facebook Twitter Comenteaza
Edie Falco nu le-a spus colegilor din

Edie Falco, actrita care interpreteaza rolul Carmelei, consoarta lui Tony Soprano din serialul "Clanul Soprano" difuzat de Pro Cinema, a ales sa le ascunda colegilor de serial faptul ca suferea de cancer. Acum cativa ani, pe cand filma la ultimul sezon din "Clanul Soprano", Edie Falco a fost diagnosticata cu cancer la san, iar socul a fost atat de mare, incat nu a putut sa dezvaluie nimanui ca in acele momente duce cea mai teribila batalie din viata ei.

"Nu am suflat o vorba niciunui coleg de platou", spune Edie, "pentru ca mi-ar fi fost imposibil sa suport compasiunea celor din jur.
In momente de genul asta, chiar si cele mai firesti intrebari ale persoanelor binevoitoare te tulbura. Spre exemplu, la o intrebare gen "Cum te mai simti?" ce-as fi putut sa raspund? Ca ma simteam rau, imi cadea parul si eram ingrozitor de speriata?", mai spune Edie.

Aceasta recunoaste insa ca filmarile la "Clanul Soprano" au ajutat-o sa treaca mai usor peste acele momente ingrozitoare. "In perioada aceea de groaza cred ca imi era mai usor sa fiu in pielea Carmelei decat in propria piele...", a mai adaugat vedeta din "Clanul Soprano".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod