Eden Spa Continental

24 Martie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Eden Spa Continental

Din martie, ai 400 de mp dedicati regasirii de sine in inima Bucurestiului, pe Calea Victoriei nr 45. In noua locatie Eden Spa GHContinental. Un spatiu destinat relaxarii, detoxifierii si reducerii stresului. Terapiile SPA clasice vor fi completate de tehnici asiatice de echilibrarea energetica, presopunctura, reflexoterapie si acupunctura.

Paraseste tumultul orasului ca sa pleci in calatorie prin intermediul ritualurilor luxury journeys. Terapii care se imbina cu savoarea mancarii specifice unui regiuni renumite (Asia, India, Hawai).  

Afla ca, la Eden Spa GHContinental, exista o premiera la capitolul terapii datatoare de pace. 4 Elements Healing Ritual. Un ritual signature de 120 de minute care inglobeaza toate simturile, bazat pe cele 4 elemente: foc, apa, pamint, aer. Interconexiunea acestora da nastere unui stil de viata sanatos, deoarece ele ne influenteaza nivelul de energie si starea de bine a intregului organism.  

Ei bine, noua locatie Eden Spa, iti aduce mai aproape  beneficiile apei. Asadar, paseste in zona umeda. Pentru ca sauna si jacuzzi-ul sunt doua dintre atuurile locatiei. Acestor dotari li se adauga si o sala de sport complet echipata.


Vino la Eden Spa GHContinental. Ca sa te bucuri  de un lounge cafe spa. Aici, dupa terapie, poti savura un ceai sau un shake natural de fructe in Tranquility Spa Lounge. Si poti citi si o carte buna.

Acesta zona de relaxare va gazdui o serie de evenimente din seria "Spa pentru tine” dedicate armoniei dintre corp, minte si spirit. Manifestarile vor beneficia de prezenta unor specialisti in domeniul nutritiei, psihologiei, sanatatii mentale si  se vor adresa prioritar oaspetilor fideli ai Eden Spa.  

"Sper si cred ca noul Eden Spa sa fie un loc unde  sa  iti poti reumple bateriile cu energie si dorinta de viata. Fiecare dintre noi cauta cu disperare acea stare de bine interioara”, spune Liliana Paraipan, Director General Eden Spa. „Eu stiu ca spa-ul ofera aceasta stare pe care o poti lua cu tine de cate ori ai nevoie. Cu cat exista mai aproape de tine un astfel de loc, cu atat mai usor vei decide sa il vizitezi, sa il inglobezi in rutina ta saptamanala", adauga ea.

Eden Spa GHContinental  targeteaza atat clientii hotelului, dar si bucurestenii care locuiesc sau care au biroul in centrul Bucurestiului. Pentru oaspetii hotelului, Eden SPA GHContinental ofera o gama variata de masaje si terapii de relaxare, pe cand pentru bucuresteni exista 2 tipuri de abonamente care vizeaza ingrijirea curenta – pachet Relax ( acces nelimitat la sauna, jacuzzi, fitness, aria de relaxare si o terapie la alegere – pret 450 lei) si pachetul Wellness ( acces nelimitat la sauna, jacuzzi, fitness, aria de relaxare, plus cate o terapie la alegere pe saptamana – pret 750 lei).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod