Eddie Murphy are o iubită cu 23 de ani mai tânără - FOTO

Actorul are o nouă iubită, cu 23 de ani mai tânără decât el, alături de care apare des în public şi nu se sfieşte să-şi arate gesturile de afecţiune faţă de aceasta.
Actorul are o nouă iubită, cu 23 de ani mai tânără decât el, alături de care apare des în public şi nu se sfieşte să-şi arate gesturile de afecţiune faţă de aceasta.

Eddie Murphy, în vârstă de 51 de ani, are o relaţie cu Rocsi Diaz, în vârstă de 28 de ani. Cei doi au fost surprinşi de fotografi în timp ce au mers să îşi cumpere cafea în Los Angeles. În timp ce îşi aşteptau rândul pentru a fi serviţi de angajaţii cafenelei, Eddie şi Rocsi s-au ţinut în braţe, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

La ieşirea din cafenea, actorul a deschis uşa maşinii pentru iubita sa. Aceasta nu este pentru prima dată când cei doi îşi arată afecţiunea unul faţă de celălalt în public.

Cariera actorului nu merge însă la fel de bine ca viaţa sa personală. Cel mai recent film al său, "O mie de cuvinte", s-a clasat doar pe locul 6 în topurile cinematografice şi a adus un profit de 6,4 milioane de dolari.

Eddie Murphy a fost căsătorit cu Nicole Mitchel, cu care are cinci copii, şi a avut o relaţie cu Melanie Brown, fostă membră a trupei Spice Girls, cu care are o fetiţă.

După un debut fulminant în carieră, la începutul anilor '90, cu filme precum "48 de ore", "Poliţistul din Beverly Hills" şi "Nopţi în Harlem", Eddie Murphy a jucat, în ultimii ani, în producţii cinematografice precum "Profesorul Trăsnit şi Clanul Klump", "Dr. Doolittle" şi "Norbit", notează Mediafax.

Eddie Murphy a primit, în 2007, un Glob de Aur pentru cel mai bun rol secundar, pentru partitura din musicalul "Dreamgirls", fiind totodată nominalizat la premiile Oscar. Totuşi, el are la activ şi cinci premii Zmeura de Aur pentru cea mai proastă prestaţie actoricească, dintre care trei pentru filmul "Norbit", în care a jucat trei personaje.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod