Echipa de canotaj a Romaniei, campiona de onoare la Cupa Presei la Formula 1

Facebook Twitter Comenteaza
Echipa de canotaj a Romaniei, campiona de onoare la Cupa Presei la Formula 1

Pe 2 septembrie, Baneasa Shopping City a gazduit Cupa Presei la Formula 1. Invitate de onoare ale evenimentului au fost membrele echipei de canotaj care au reprezentat Romania la Jocurile Olimpice de la Beijing. Campioanele olimpice care au concurat alaturi de reprezentantii presei au fost: Viorica Susanu, Georgeta Andronache, Burcica Constanta, serban Rodica, Barabas Eniko, Ioana Papuc, Elena Georgescu.

In fata camerelor au aparut un alt fel de medaliati. Locul I si Cupa Presei la Formula 1 au fost castigate de redactia SportTotal FM compusa din: Aurelian Sandulescu, Cristi Nitu, Andrei Chivulete, Marian Codirla.
Locul II a fost ocupat de indemanatica echipa a Mediafax care i-a reunit pe: Adrian Tone, Ovidiu Vanghele, Alexandru Stoica si Catalin Gheorghiu. Ultima treapta a podiumului a fost ocupata de echipa ProFM compusa din: George Vintila, Greeg (Grigore Serban), Nono Semen si Claudiu Sara.

Cupa Presei la Formula 1 a reunit la start 10 echipe: B1TV, Click, Gandul, Mediafax, MTV, Music Channel, ProFM,  SportTotalFM, Telesport si Ziua. Jurnalistii s-au intrecut in cursele de Formula 1, la doua tipuri de simulatoare, in cursele cu masini teleghidate si la Pit Stop-uri.

Olimpicele au concurat, la randul lor, sa scoata un timp cat mai bun la alimentarea monopostului, si-au demonstrat indemanarea la Pit Stop in schimbarea cauciucurilor si au condus chiar mai bine ca Fernando Alonso.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod