E oficial: Michael a fost ucis.

de Ileana Voicu Ghinea, 25 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
E oficial: Michael a fost ucis.

L-a omorat doza de Propofol, iar doctorul Conrad Murray va fi acuzat de omucidere. Informatiile se fla intr-un mandat de perchezitie facut astazi public. Ordinul a fost eliberat pentru ca politia sa poata perchezitiona mai multe birouri ale medicului Conrad Murray, care l-a supravegheat pe artist in ultimele luni de viata.

Inca de la decesul megastarului, ancheta s-a concentrat asupra lui Murray, cel care s-a aflat langa Michael in momentul in care a decedat, pe 25 iunie, in urma unui atac de cord.
Pe tot parcursul investigatiilor, au iesit la iveala aspecte incredibile legate de viata pe care a dus-o Michael Jackson in ultima perioada. Tot atunci s-a aflat ca artistul suferea de insomnie si nu se putea odihni decat daca i se administra un cocktail cu antidepresive si, incredibil, anestezice, foarte puternice si periculoase. Propofolul, substanta care s-a gasit atat in locuinta megastarului, cat si in corpul acestuia, este folosit exclusiv in sala de operatie, sub stricata supraveghere, inainte de operatii.


"Seful Institutului de medicina legala din Los Angeles, doctorul Lakshmanan Sathyavagiswaran, a spus ca a analizat rezultatele testelor toxicologice preliminare si a stabilit ca Jackson a decedat din cauza unei doze letale de propofol (diprivan)", potrivit unui mandat de perchezitie a birourilor lui Murray emis de autoritati.

Murray i-a administrat intravenos lui Michael, in ziua in care a murit, o doza de 25 de miligrame de propofol, la ora 10.40, ca sa-l ajute sa se odihneasca. Jackson folosea frecvent acest "tratament", despre care spunea ca este "laptele lui", din cauza aspectului laptos.
Acelasi document spune ca doctorul incerca in perioada respectiva o cura de dezintoxicare pentru ca era ingrijorat de dependenta pe care o avea artistul pentru substanta letala. In aceeasi zi, Murray i-ar fi administrat lui Michael doze de Valium, Ativan si Versed.

Dupa acest cocktail de substante, Michael a adormit, iar medicul a stat alaturi de el in jur de 10 minute, dupa care a parasit camera. In momentul in care s-a intors, a descoperit ca artistul nu mai respira.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • livy pe 27 Aug 2009, 10:49
    salata de stiri

    Stiri de cacao. Ati uitat sa precizati si faptul ca asta noapte pe DN2 a avut loc un accident mortal ... si in plus, s-a descoperit faptul ca megastarul era dependent de Eugenii.. Serios, cand aveti de gand sa fiti profesionisti? Recititi articolul si trageti o concluzie. Cred ca nu intelegeti esentialul voi ziaristii. Nu ne intereseaza pe noi cititoarele intr-atat de mult ce substante omoara oamenii. Ceea ce stim este faptul ca ne intoxicati cu stiri de 2 lei. Intr-adevar , criza economica are si partile bune. In sensul ca sita mai inlatura din non-valori.

    1
    1

  • ramoina pe 27 Aug 2009, 08:55
    fapta e consumata

    L-am iubit foarte mult pe Michael. E o mare pierdere. Asa cum Madonna a concertat aseara, asa putea sa o faca si el inca mult timp de acum incolo. Dar..........asta i-a fost destinul. Desigur...........trebuia gasit un vinovat. Probabil daca era un simplu muritor de rand, se spunea ca pur si simplu corpul i-a cedat si nu era invinovatit nimeni. Michael, stiu ca acolo unde esti acum, ti-ai gasit pacea!

    1
    1

  • rox pe 26 Aug 2009, 22:30
    comment

    Dupa parerea mea doctorul la scapat de un chin. Oricum suferea de o bucata de vreme. Poate asta a fost si voia lui doar ca acum nu mai este sa ne povesteasca. Adevarul il stie oricum numai el si la luat cu el in mormant. Deci ce mai conteaza acum .... o mie de cuvinte nu il vor aduce inapoi deci mai bine l-am lasa sa se odihneasca. Peace!

    1
    1

  • gigel pe 26 Aug 2009, 14:21
    uuuuuf

    Astea sunt stiri sa mai uitam de criza si de greutatile de zi cu zi.Treaba lor, asta e grija noastra?

    1
    1

  • gigel pe 26 Aug 2009, 14:19
    romania

    comentarii pentru succesul presei

    1
    1

  • leliaghizaru pe 26 Aug 2009, 08:34
    nu vom sti niciodata adevarul

    Eu nu cred ca mai are rost sa comentam . Oricum o sa apara tot felul de chestii , unele chiar neadevarate, si pur si simplu este inuman. Ca si faptul ca nici pina acum nu si-a gasit linistea si il tin pe unde l-or tine.... Este inuman.... A murit si asta este cea mai mare pierdere. Nu mai conteaza ca si-a facut-o cu mana lui ca nu si-a facut-o....important este ca am pierdut un mare ARTIST.

    1
    1

  • onitza_88 pe 26 Aug 2009, 07:41
    Nu mai intelege nimic

    Pai pe o parte il acuza pe doctor,iar pe de alta spun ca lua anestezice si medicamente puternice ca sa poata adormi,iar doctrorul a incercat o oarecare detoxifiere.Cu ce l-a omorat?Astia nu se pot hotari ce vor?

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod