E oficial: H&M vine in Romania

25 Iunie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
E oficial: H&M vine in Romania
H&M (Hennes&Mauritz), unul dintre cei mai importanti retaileri de vestimentatie din lume va deschide primul magazin din Romania in primavara anului viitor la Bucuresti, se arata intr-un raport prezentat de companie, citat de adevarul.ro.

"Croatia si Romania vor deveni noi piete in portofoliul H&M, cu inaugurari la Zagreb si Bucuresti in primavara lui 2011", se spune in raport.

H&M este unul dintre cei mai populari retaileri de imbracaminte din lume, cu afaceri anuale de 10 miliarde de euro.
Este renumit datorita numarul foarte mare de articole vestimentare moderne, la preturi foarte accesibile si destinate tuturor categoriilor de varsta.

H&M va deschide un magazin in Baneasa Shopping City in primavara lui 2011. Magazinul va fi situat pe doua etaje, cu intrari si iesiri atat la parter, cat si la primul etaj, si un punct de acces vertical interior de la un etaj catre celalalt, format dintr-un lift si doua scari rulante.

In primul semestru al acestui an, vanzarile H&M au crescut cu 3,9%, la 51,88 miliarde coroane suedeze (5,4 miliarde euro), de la 49,83 miliarde coroane in perioada similara a anului trecut.
Profitul net al companiei a urcat cu 32,2%, de la 6,77 miliarde coroane la 8,95 miliarde coroane (939,3 milioane euro), se arata in raportul prezentat joi de retailerul suedez.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod