E! NEWS SPECIAL: Whitney Houston, ultimele zile ale unei legende

Ediţia specială cu durata de o oră va fi difuzată vineri, 17 februarie, la 22:00

Vineri,17 februarie, la ora 22:00, E! va prezenta programul "E! News Special: Whitney Houston: ULTIMELE ZILE ALE UNEI LEGENDE”. Găzduită de Giuliana Rancic, emisiunea specială surprinde evenimentele anterioare morţii premature ale lui Houston, fiind şi un prilej de reflecţie asupra carierei spectaculoase ale acesteia şi vieţii ei personale tumultoase.

Cu imagini şi interviuri ale celor care au fost la Beverly Hilton şi au interacţionat cu Houston înaintea festivităţilor de la Grammy, printre care Ken Baker şi Mark Malkin de la E!, ediţia specială va oferi telespectatorilor detalii despre acţiunile şi evenimentele din ultimele zile de viaţă ale lui Houston.

Solista Kelly Price, ultima persoană care a urcat pe scenă alături de Houston joi, 9 februarie, şi Ricky Minor, producătorul muzical de multă vreme al lui Houston, cel care a fost alături de ea la fiecare concert, îşi exprimă opiniile la E! despre cântăreaţa decedată.

Telespectatorii o vor vedea şi pe Allison Samuels, care era programată să o intervieveze pe solistă în ziua în care ea a murit şi a aşteptat sosirea acesteia. E! va prezenta şi imagini în exclusivitate ce sunt considerate a fi ultimele filmări cu Houston în viaţă, când s-a oprit pentru un interviu E! la hotel cu 48 de ore înainte ca ea să moară.

În 1985, Houston şi-a lansat albumul de debut, “Whitney Houston”, distincţiile şi premiile urmând să apară rapid.
Totuşi, în ciuda carierei sale muzicale prolifice, Houston s-a confruntat cu proprii demoni şi s-a luptat cu dependenţa în mod deschis. Şocul puternic, tristeţea şi dragostea ce au urmat decesului ei întăreşte certitudinea impactului major pe care aceasta l-a avut asupra industriei muzicale - şi asupra lumii

Această ediţie specială E! News le va oferi telespectatorilor o privire de ansamblu asupra vieţii fascinante a lui Houston şi o va omagia pe solista/mama/fiica/prietena care a părăsit această lume prea devreme.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod