E! dezvăluie cea mai așteptată premieră a anului: Mariah’s World

E!, televiziunea dedicată culturii pop, dezvăluie în premieră detalii despre cea mai așteptată premieră a anului: Mariah’s World, o nouă serie care o prezintă pe superstarul Mariah Carey, produsă de Bunim/Murray Productions.
Mariah’s World invită publicul să descopere ce se află dincolo de strălucirea reflectoarelor și faimă, pătrunzând în viața privată a uneia dintre cele mai cunoscute dive pop a tuturor timpurilor - cântăreața, compozitoarea și producătoarea Mariah Carey. Cele opt episoade cu durata de o oră vor dezvălui publicului E! detalii în premieră despre viața artistei care își începe turneul “Sweet Sweet Fantasy” în Marea Britanie, Europa și Africa și pregătește, în același timp, apropiata căsătorie cu omul de afaceri australian James Packer.
 
Mariah's World pătrunde îndeaproape în culisele vieții starului pop, inclusiv în mijlocul familiei, prietenilor și cercului său de apropiați care o ajută să rămână una dintre cele mai mari vedete ale momentului.
Seria documentar va fi difuzată de televiziunea E! în toată lumea, prin intermediul celor 17 canale E! internaționale, în 153 de țări și în 24 de limbi.

Umăriți primele secvențe din noua serie aici: http://eonli.ne/1TizxJj
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod