E! ANUNŢĂ NOUA SERIE #RICH KIDS OF BEVERLY HILLS, CARE NE INVITĂ ÎN CULISELE CERCULUI SOCIAL AL UNOR TINERI MILIONARI

#Rich Kids of Beverly Hills este un nou show săptămânal marca E!, care are premiera duminică, 2 martie, la ora 22:00. Noua serie urmăreşte vieţile a cinci prieteni ce trăiesc în lumea celor extrem de bogaţi şi care au devenit celebri online, postând pe Instagram şi Twitter dovezi ale stilurilor lor de viaţă exagerate.
Cine spune că „banii nu aduc fericirea” nu i-a cunoscut pe fermecătorii şi stilaţii „tineri bogaţi din Beverly Hills” - #Rich Kids of Beverly Hills. Aceşti băieţi şi fete cu adrese sonore au un stil de viaţă extravagant şi trăiesc într-o lume exclusivistă, în care la 20 şi ceva de ani sunt milionari, înarmaţi cu carduri de credit fabuloase, căţei miniaturali şi o groază de perechi de pantofi Louboutin.

Copii ai unora dintre cele mai bogate familii sau moguli milionari şi miliardari, membrii acestei găşti exclusiviste de prieteni (fiecare dintre ei cu amicii, problemele şi visurile sale) se reunesc să petreacă, să se distreze şi să facă schimb de experienţe.
Această gaşcă adesea plină de dramatism a devenit celebră pe Internet după ce şi-a înregistrat stilul de viaţă pe conturile proprii de Twitter şi Instagram.

Dar banii nu sunt totul, iar fiecare dintre aceşti tineri, unii dintre ei ameninţaţi de părinţii lor că le vor tăia fondurile, încearcă să-şi găsească locul în lume şi să-şi facă un nume cu o carieră şi o afacere proprie.

Cei cinci tineri din această serie cresc într-o lume în care cele mai îndrăzneţe visuri se află la un tweet sau la un avion privat distanţă.
Dar şi pentru copiii care au tot ce îşi doresc prieteniile sunt mereu supuse încercărilor, pentru că în Beverly Hills totul este superficial, iar dragostea într-o lume cu acces nelimitat e aproape imposibilă. Şi, în timp ce unii dintre aceşti moştenitori sunt hotărâţi să iasă din umbra părinţilor lor şi să fie luaţi în serios, în timp ce câştigă propriile lor milioane, alţii sunt pe cale să fie dezmoşteniţi de părinţii care renunţă la liniile lor vestimentare pentru slujbe de birou.

În frunte cu Dorothy Wang şi Morgan Stewart, care sunt prieteni foarte buni, cei cinci prieteni scoşi parcă din filmul Clueless (dar cu un twist modern) invită camerele de filmat în vieţile lor luxoase şi în lumea lor exclusivistă, în noul show săptămânal #Rich Kids of Beverly Hills, care are premiera duminică, 2 martie, la ora 22:00, numai la E!.

Așadar, nu uitați: noul show săptămânal #Rich Kids of Beverly Hills va avea premiera duminică, 2 martie, la ora 22:00, numai la E!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod