Dupa ce a fost la un pas de moarte, fostul vocalist de la Genesis, Ray Wilson si-a deschis o fundatie umanitara

Pe 1 octombrie, in concertul extraordinar “Genesis Classic” la Cinema Patria, la invitatia Vreau Bilet.

Ray Wilson, fostul solist al legendarei trupe rock Genesis si fondatorul si vocalistul trupei Stiltskin, una dintre cele mai bune voci ale rock-ului britanic, care va concerta la Cinema Patria, pe 1 octombrie, la invitatia Vreau Bilet, a infiintat fundatia caritabila care ii poarta numele pentru ca nu a putut uita niciodata o intamplare dramatica din viata sa.

 “Cand aveam 19 ani, era sa-mi pierd viata intr-un accident de masina. Am fost foarte aproape de moarte pentru ca pierdusem mult sange. Iar daca vreo cateva persoane nu ar fi donat atunci pentru mine, cu siguranta ca azi nu as mai fi existat.

Cred ca din acel moment am inceput sa ma gandesc ca in viata nu poti numai sa primesti. Trebuie sa existe un echilibru intre ceea ce primesti si ceea ce daruiesti. Si nu conteaza cati bani ai, cat de bogat sau sarac esti. Fiecare dintre noi are datorii de platit in viata si intotdeauna exista o cale sa o faci”, e de parere fostul solist al trupei Genesis.

Iar modalitatea gasita de Ray Wilson pentru a multumi ca a scapat cu viata dintr-un cumplit accident a fost infiintarea “Fundatiei Ray Wilson. Art & People”, prin care isi propune sa ajute tineri care sufera de maladii grave si nu au banii necesari pentru tratament, dar si artisti aflati la inceput de drum.

Tineri bolnavi de cancer, oameni care aveau nevoie de consiliere impotriva dependentei chimice sau pur si simplu de o masa calda, toti au gasit ajutor la Fundatia Ray Wilson. De asemenea, tineri cantareti sau dansatori talentati au gasit in Fundatia Ray Wilson un mijloc de exprimare si o rampa de lansare.

Compozitor si cantaret, Ray Wilson a devenit cunoscut ca muzician dupa ce s-a alaturat trupei Stiltskin. Single-ul lor de debut, “Inside” a devenit imediat nr. 1 in topul britanic, dar si in alte cateva tari europene.

Dupa ce Phil Collins a parasit Genesis, Ray Wilson a fost chemat sa se alature acestei trupe cu care a si sustinut un turneu european. In 2003, fostul solist de la Genesis lanseaza primul sau album solo, “Change”, urmat de “The Next Best Thing”. Dupa colaborari cu trupe ca  Scorpions, RPWL sau DJ Van Burren, Ray Wilson se reintoarce la Stiltskin si lanseaza impreuna cu acestia albumul “She”.  Pe 1 octombrie, la Cinema Patria, fanii lui  Ray Wilson pot asculta si hituri lansate impreuna cu trupa Genesis, dar si piese de pe albumele solo intr-o orchestratie plina de virtuozitate.
Biletele pot fi achizitionate de pe www.vreaubilet.ro, dar si de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod