Duffy se teme de succes

20 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Duffy se teme de succes

Cantareata Duffy, in varsta de 24 de ani, se teme de succesul pe care l-a obtinut aproape peste noapte, releva site-ul FemaleFirst. Mai mult decat atat, artista este ingrozita de faptul ca fanii au incetat sa o mai compare cu alte nume mari ale muzicii si, in sfarsit, o percep drept un artist de sine statator.

Solista a afirmat: "Gata, totul a disparut. Lucru care este mai inspaimantator, pentru ca, inainte, macar stiam cu cine sunt comparata, dar acum sunt doar eu, pe propriile picioare. Este in regula.
Vrei sa fii recunoscut pentru ceea ce esti, dar momentul in care se intampla acest lucru este putin inspaimantator. Sincera sa fiu, nu prea mai stiu ce imi doresc.".


Cu toate acestea, succesul extraordinar de care s-a bucurat albumul sau de debut, "Rockferry" - vandut in peste 6 milioane de exemplare in Marea Britanie, a ajutat-o pe artista sa aiba mai multa incredere in propria persoana.

Vedeta a declarat unei publicatii din Australia: "Cred ca am incetat sa imi cer scuze. 'Scuze, scuze, cant.', 'Scuze, m-am impiedicat de microfon?'.
Si ce conteaza? Cant, asa ca hai sa ne vedem de treaba. Tu esti aici, eu sunt aici, care ar fi cel mai rau lucru care s-ar putea intampla?"

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod