Duffy pe primul loc in trei clasamente

Facebook Twitter Comenteaza
Duffy pe primul loc in trei clasamente

Din nou o saptamana extraordinara pentru Duffy, care a intrat, alaturi de Mariah Carey, Celine Dion, Whitney Houston si Barbara Streisand, in randul superstarurilor feminine care au ocupat simultan prima pozitie atat in topul de single-uri, cat si in cel de albume. Aceasta performanta a fost reusita de-a lungul timpului doar de 9 artisti.
Cu un numar uimitor de albume vandute in magazinele din Marea Britanie saptamana trecuta (183.174), albumul "Rockferry" a inregistrat cele mai mari vanzari saptamanale ale acestui an, de sase ori mai mult decat urmatoarea pozitie din clasament.
Practic, intr-o singura saptamana, "Rockferry" aproape a egalat vanzarile insumate ale tuturor celor 10 pozitii din top, atingand Platina in Marea Britanie si Irlanda, cu mai mult de jumatate de milion de copii vandute.
In acelasi timp, piesa "Mercy" se mentine pe prima pozitie a clasamentului de single-uri, cu 215.731 de unitati vandute - aproape dublu fata de locul 2, si pe primul loc al topului de airplay.
"Mercy", number 1 pentru a patra saptamana consecutiv, inregistreaza cresteri spectaculoase, totalizand 2.254 de difuzari si 91 de milioane de ascultatori, cifre de audienta nemaintalnite in ultimii cativa ani.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod