Duffy debuteaza pe locul patru in SUA

Facebook Twitter Comenteaza
Duffy debuteaza pe locul patru in SUA

"Rockferry", albumul de debut al britanicei Duffy, a intrat direct pe locul 4 in Billboard Top 200 Albums, clasamentul oficial de vanzari din Statele Unite. Artista este cea de-a treia debutanta britanica ce intra in Top 10, alaturi de Amy Winehouse si Leona Lewis.

Primul single de pe "Rockferry" a patruns direct pe locul 20 in Adult Top 40. "Mercy" este prezent in heavy rotation la VH1 Soul, FUSE, MTV Hits si mtvU si a adunat 12 milioane de vizionari pe site-ul YouTube, in timp ce albumul digital este pe locul 1 in portalurile muzicale iTunes si Amazon.

Lansarea in Statele Unite a albumului a fost insotita de show-uri live sustinute de Duffy in celebra arena Apollo din New York si fata magazinului Virgin din Union Square (unde autoritatile au fost nevoite sa opreasca traficul) si de prezente la unele dintre cele mai prestigioase show-uri TV.

Duffy a sustinut si o performanta acustica pentru "Interface" AOL, iar pagina sa de pe MySpace, ce a inregistrat mai mult de 3,2 milioane de vizionari, a gazduit o petrecere de auditie in premiera inaintea lansarii peste ocean.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod