Dubla premiera la Baneasa Shopping City

25 Iunie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Dubla premiera la Baneasa Shopping City

Primul cinematograf DRIVE IN CINEMA DIGITAL din Romania se deschide pe 1 iulie la Baneasa Shopping City. Clientii vor avea parte de o dubla premiera, atat in ceea ce priveste specificul cinematografului, cat si in ceea ce priveste filmul proiectat – "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor".

Baneasa Drive In Cinema, primul cinematograf drive in digital din Romania, se deschide pe 1 iulie la Baneasa Shopping City. Cinematograful va utiliza un sistem digital de proiectie care va permite vizionarea filmelor in cele mai bune conditii.
Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale pe care clientii o vor putea recepta cand se afla in interiorul cinematografului.

Filmul care va rula in premiera pe ecranul Baneasa Drive In Cinema, de pe 1 iulie, este „Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor”. Eroii de la minus zero grade din filmele de mare succes mondial "Epoca de gheata"  si "Epoca de gheata 2" revin intr-o aventura incredibila. intr-o misiune de salvare a nefericitului Sid, gasca se aventureaza intr-o lume subterana misterioasa, unde da peste dinozauri, se lupta cu flora si fauna, are crize de furie si se intalneste cu o nevastuica neabatuta si chioara, pe nume Buck, ce vaneaza dinozauri.

Baneasa Shopping City pregateste suprize speciale pentru fanii filmului "Epoca de Gheata 3 – Aparitia dinozaurilor".
Toti cei care vor viziona in avanpremiera filmul la Baneasa Drive In Cinema pe 1 si 2 iulie vor primi cadouri cu mascotele din film.

Mascotele originale Ice Age 3 vor veni in acest weekend la Baneasa Shopping City si toti vizitatorii se vor putea fotografia cu celebrele personaje.

Baneasa Drive In Cinema este amplasat pe o suprafata de 25,000 de metri patrati intre Baneasa Shopping City si IKEA si va fi deschis zilnic. Clientii Baneasa Drive In Cinema vor viziona un film in timpul saptamanii si doua in zilele de weekend.
Atat pe 3, 4 si 5 iulie, cat si pe 10, 11 si 12 iulie vor rula doua filme la Baneasa Drive In Cinema: "Epoca de gheata 3 – Aparitia Dinozaurilor" si "Transformers - Razbunarea celor invinsi".

Pretul unui bilet la film:

  • luni – joi: 15 RON,
  • vineri – duminica: 20 RON
  • Pentru copii, elevi, studenti si pensionari: 10 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod