Drew Barrymore se va căsători pe 2 iunie

Actriţa americană şi logodnicul ei, Will Kopelman, se vor căsători pe 2 iunie, în cadrul unei ceremonii private ce va avea loc în California, relatează presa americană.
Actriţa americană şi logodnicul ei, Will Kopelman, se vor căsători pe 2 iunie, în cadrul unei ceremonii private ce va avea loc în California, relatează presa americană.

În vârstă de 37 de ani, actriţa americană este însărcinată cu primul ei copil, cu Kopelman, un consultant în artă în vârstă de 34 de ani.

Cei doi se vor căsători în cadrul unei ceremonii private ce va fi organizată la reşedinţa pe care actriţa o deţine în oraşul Montecito din California, informează cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

Presa americană a publicat recent câteva articole în care se afirmă că Drew Barrymore se va converti la iudaism, iar ceremonia de nuntă va fi oficiată de rabinul familiei Kopelman.

Will Kopelman a cerut-o de soţie pe actriţa americană de Crăciun şi, potrivit unei alte surse, niciunul dintre cei doi parteneri nu era la curent în acel moment cu existenţa bebeluşului care se va naşte în 2012.

Acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Drew Barrymore.
Ea a fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • evamonica pe 28 Apr 2012, 18:40
    Felicitari

    Sa aiba noroc acum si sa fie pentru ultima data.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod