Drew Barrymore a născut o fetiţă

Este primul copil al actriţei americane cu soţul ei, Will Kopelman.

"Suntem mândri să vă anunţăm că fiica noastră, Olive Barrymore Kopelman, s-a născut pe 26 septembrie, este sănătoasă şi iubită de întreaga familie", a anunțat actriţa americană într-o declarație de presă.

Drew Barrymore, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit cu Will Kopelman, un comerciant de artă în vârstă de 34 de ani, în cadrul unei ceremonii evreieşti, organizată în luna iunie la ferma pe care actriţa o deţine în Montecito, în sudul Californiei.

Drew Barrymore a mai fost căsătorită cu actorul de comedie Tom Green, în perioada iulie 2001 - octombrie 2002, şi cu proprietarul unui bar, Jeremy Thomas, în perioada martie 1994 - februarie 1995, notează agenția Mediafax.

Drew Barrymore, în vârstă de 37 de ani, este actriţă şi producătoare de film, ea apărând pentru prima oară în faţa camerelor de filmat pe când avea doar 11 luni.

Barrymore a debutat în cinematografie în 1980, în filmul "Eveniment periculos/ Altered States", câştigându-şi celebritatea cu rolul din "E.T." şi devenind cel mai cunoscut copil din lumea actorilor. Ea a ales ulterior să îşi dezvolte cariera actoricească cu roluri de comedie.

După o serie de filme mai puţin cunoscute, Drew Barrymore a apărut în câteva pelicule care s-au bucurat de succes, precum seria "Îngerii lui Charlie", "Chihuahua de Beverly Hills" şi "Despre bărbaţi şi nu numai".

A câştigat un premiu Globul de Aur pentru rolul din "Grey Gardens" (2009).

Deţinătoare a unei stele pe celebrul Hollywood Walk of Fame, Barrymore a apărut pe coperta revistei People, în numărul din 2007 dedicat celor mai frumoase femei din lume.

 

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod