Drama Simonei Bălănescu

Vedeta TV şi iubitul ei, Rareş Dragomir, aşteptau primul lor copil împreună şi se pregăteau de nuntă când au aflat o veste care le-a frânt inima.
Medicii au anunţat-o pe realizatoarea emisiunii "Trăieşte sănătos", de la Antena 2,  că inima bebeluşului său de 12 săptămâni a încetat să mai bată, iar sarcina s-a oprit din evoluţie, relatează site-ul replicavedetelor.ro.

"Vestea că inima copilului nostru nu mai bătea de două zile, ne-a lovit în plin şi pe mine şi pe Simona. Ne iubim atât de mult şi fericirea noastră era completă, dar la aflarea verdictului dat de medici, am rămas cu inima frântă. Nu am dorit niciodată să îmi expun viaţa privată, mai ales având în vedere că emisiunile sunt axate acum pe subiecte de gen trauma, tocmai de aceea voi fi destul de sărac în declaraţii", a declarat Rareş Dragomir pentru replicavedetelor.ro.

Pentru a suporta mai uşor această dramă, Simona şi Rareş au hotărât să facă nunta aşa cum stabiliseră iniţial.
"Decizia noastră în urmă acestui incident care ne-a sfâşiat este să mergem înainte cu planurile de nuntă. Vom avea cununia civilă sâmbătă, 20 octombrie 2012. Dragostea noastră este acum şi mai mare, vrem să fim împreună în adevăratul sens al cuvântului şi în faţa legii. Nu am renunţat la ideea de a avea un copil şi vom mai încerca", a mai spus Rareş Dragomir.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Octombrie 2012
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • raluca pe 10 Nov 2012, 12:26
    scuze

    am uitat sa precizez.simona m-a certat efectiv.ea fiind pe ecran -),evident.uitase ca nu santem la o cafea..se si rosise la fata.am ramas stupefiata.ma gandeam ca e nevoie de ceva profesionalism totusi.ma rog.mi a ramas un gust amar,insa urmaresc si acum emisiunea.este una f buna.iar meritul nu este al ei.incerc sa fac abstractie de ea.sa speram ca nu ma cearta iar -))).si sa inteleaga ca nu si-a luat televizor pe banii mei.totusi.

    3
    1

  • raluca pe 10 Nov 2012, 12:19
    toti oamenii santem la fel in fata destinului.neajutorati.

    simona nu este asa angelica cum pare,o ascultam cu drag si cu atentie ,insa la una dintre emisiunile ei,am trimis un mesaj,si s-a cam dat in spectacol,pt pozitia pe care o are.in emisiune,se vbea despre faptul ca parintii gresesc daca ei au obiceiuri alimentare nesanatoase.si ca dumneaei ii pune copilului mere sub bradul de craciun.vbea despre putearea exemplului.eu am simtit nevoia sa dau un mesaj si sa i spun ca nu este adev,putem controla acest lucru,doar daca ii tinem acasa cu noi.cand vor merge la gradinita sau la scoala,adio..-))) nu va mai vrea doar mere..eh..se pare ca am deranjat o f tare,ca i am incalcat teoria,insa copilul dansei era mic atunci.cred ca intre timp mi-a dat dreptate.ar fi bine sa nu mai fim atat de obtuzi,sa fim mai toleranti si mai permisivi.pt ca nenorocirile pot veni din multe parti in viata.nu numai din alimentatie.ii urez sa treaca peste acest necaz si sa auzim de bine.

    3
    1

  • erikalucya pe 19 Oct 2012, 00:19
    simona balanescu

    Au perfecta dreptate,viata merge inainnte, le doresc casa de piatra,se vede ca sunt amandoi cu capul pe umeri. Sa va dea Dumnezeu multa putere, curaj si multa, multa sanatate!

    0
    0

  • ene cristina pe 17 Oct 2012, 09:39
    mergi inainte

    ii doresc simonei tot binele din lume, este tanara, sa nu-si piarda speranta si credinta in dumnezeu.. sunt sigura k va avea copii frumosi si sanatosi. dumnezeu nu ne lasa la greu!

    2
    2

  • adinutza pe 16 Oct 2012, 15:25
    curaj

    Simona este o persoana echilibrata, va gasi puterea de a trece peste aceasta incercare, de a avea din nou curaj. Ii doresc tot binele din lume si multa fericire in noua familie!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod