Dragos Bucur si Dana Rogoz fac cuplu pentru rolurile lui Ken si Barbie

26 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Dragos Bucur si Dana Rogoz fac cuplu pentru rolurile lui Ken si Barbie

Dragos Bucur si Dana Rogoz dau „voce” celui mai interesant cuplu din filmul de animatie Toy Story 3, Ken si Barbie.

Dupa ce si-au construit cariera interpretand diverse personaje in filme de lung metraj si seriale de succes, cei doi apar pentru prima oara intr-o postura noua si inedita, fiind vocile personajelor de animatie Ken si Barbie pentru varianta dublata a filmului in Romania (intepretate in varianta originala de Michael Keaton si Jodi Benson).

In Toy Story 3, frumusica Barbie, pe care am cunoscut-o din Toy Story 2, isi intalneste jumatatea, pe Ken, un burlac frumos, metrosexual si plin de sine, care locuieste singur intr-o casa mare si care, are tot ce isi doreste, dar, dupa cum marturiseste, „nu a gasit cu cine sa imparta toate acestea”.

Povestea primei intalniri poate fi vizionata aici.

„Sa faci vocea pentru un personaj precum Ken este de-a dreptul o provocare! Exista un exercitiu in facultate in cursul de comedia del arte in care actorulului i se pune masca pe fata: in 99% din cazuri dispare orice urma de inhibitie. Acelasi lucru se intampla si in fata microfonului, cand stii ca desenul animat va fi "imaginea" ta in fata telespectatorilor, e o senzatie de libertate, poti face orice!”, „Mi-am dorit acest rol si pentru ca "meseria" de tata te pregateste pentru multe in viata, iar unul dintre acestea este dublajul de desene animate” povesteste Dragos Bucur despre prima sa experienta in dublarea personajului de animatie Ken., mai spune Dragos, a carei fiica, Sofia, abia asteapta sa il vada in rolul lui Ken in Toy Story 3.


Toy Story 3 va rula in varianta subtitrata si dublata atat in salile de cinema 3D, cat si la IMAX Cinema City Bucuresti. Premiera in Romania va avea loc in data de 18 iunie, odata cu lansarea sa la nivel international.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod