Dr. OZ vine la Bucureşti!

Mehmet Cengiz Oz, cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, va sosi pentru prima dată în România, pentru a susţine conferinţa “Take your life to the next level”.

Considerat a fi evenimentul medical al anului 2016, dedicat stilului sănătos de viaţă, conferinţa susţinută de Dr Oz pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, va avea loc pe 25 mai 2016, începând cu ora 9:00.

OZ este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorită faptului ca a adus medicina complementară în faţa publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tipărirea a diverse publicaţii, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american şi ajungând, în timp, să câştige admiraţia şi respectul întregii lumi.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • viorel ratiu pe 13 Feb 2016, 16:21
    .....................turcu' este un impostor........

    ...'asta' se pare ceva legat de Chirurgie se baga in TOT ce poate genera bani! De la destepti sau prosti! Doctori britanici au stabilit de mult ca 60 procente din ceea ce el zice, nu se dovedeste stiintific! 40 % sint Contraindicate!. Are CHIAR acum aici un Proces si vedem cum se va descurca,cu sponsorizarea lui de Ceva produs care duce la slabire RAPIDA! Reclamantii sustin ca este Total Neadevarat! Aplaude furtunoase la scena deschisa, tuturor fraierilor care cred un cuvint di cele ale IMPOSTORULUI!

    0
    0

  • Dan C. pe 12 Feb 2016, 17:48
    Dr. Oz a fost dovedit in State ca este un escroc si un sarlatan

    https://en.wikipedia.org/wiki/Mehmet_Oz

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod