Dr. Oz: Surpriza din pantaloni

O fotografie publicată cu renumitul specialist în nutriţie a provocat o amplă dezbatere în SUA. Mehmet Oz a pozat în timp ce mănâncă paste, însă nu porţia apetisantă a atras atenţia cititoarelor, ci un detaliu ciudat.

O fotografie cu renumitul medic, publicată de o revistă, a provocat o amplă dezbatere în SUA. Renumitul medic Mehmet Oz a pozat în timp ce mănâncă paste, însă nu porţia apetisantă a atras atenţia cititoarelor, ci un detaliu neaşteptat.

În imaginea publicată în ediţia din luna aprilie a revistei Good Housekeeping, Dr. Oz apare în timp ce savurează o porţie de spaghete. Site-ul tmz.com notează că el pare încântat de gustul irezistibil al pastelor.



Imaginea a suscitat o dezbatere de amploare pe internet, însă subiectul nu era reţeta pastelor, ci umflătura neaşteptată care se zăreşte în pantalonii săi. Potrivit TMZ, există păreri potrivit cărora aceasta este anatomia lui Oz. Alte persoane cred că este o iluzie optică creată de o cută a pantalonilor. Însă cei mai mulţi cred că singura explicaţie ar putea fi o... erecţie!
Tu ce crezi?

 

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod