Dr. Ovidiu Penes este singurul medic roman invitat ca trainer la Conferinta Internationala de Medicina Age Management din SUA

Dr. Ovidiu Penes, specialist in age management si fondatorul primei clinici de intinerire medicala din Romania, Clinica de Age Management, este singurul medic roman invitat ca trainer la cea de-a 18 Conferinta Internationala de Medicina Age Management care va avea loc in aprilie, in Florida, SUA.
Printre 35 de medici renumiti din intreaga lume, pionieri in medicina age management la nivel mondial invitati sa tina cursuri la conferinta din SUA, Romania este reprezentata de dr. Ovidiu Penes.

El este invitat sa sustina in fata a sute de medici din America cursul cu tema “Rolul terapiei prin suplimente nutritionale ghidata genetic in medicina Age Management”. In urma cursului pe care-l va preda medicilor inscrisi la conferinta, Dr. Ovidiu Penes va da si un scurt test teoretic aspirantilor la specializarea in age management.     

“Am fost onorat de invitatia organizatorilor conferintei din America de a sustine un curs in fata medicilor de acolo care isi doresc sa se specializeze in age management.
Voi preda alaturi de nume uriase pe plan mondial din domeniul medicinii age management si voi avea sansa sa iau pulsul intineririi medicale din America, locul in care s-a nascut acest domeniu revolutionar”
, a declarat dr. Ovidiu Penes.

Conferinta din Florida va avea 4 zile de cursuri in care se vor dezabate cercetari, studii clinice de caz, prezentari inovatoare, vor fi discutii interactive pe teme precum terapiile hormonale la femei si barbati, medicina regenerative si celulara, studii de caz in medicina age management si aspecte privind bolile cardiovasculare, protocoalele de evaluare nutritionala integrate in medicina de intinerire.


“Ori de cate ori particip in calitate de trainer, lector sau specialist la o conferinta internationala de medicina age management, indiferent ca este la Paris, Londra sau in Statele Unite, abia astept sa ma intorc in Romania sa-mi fac planuri cum sa aplic alaturi de pacientii mei rezultatele noilor cercetari in domeniu”, adauga medicul roman, doctor in Stiinte Medicale si cadru didactic la UMF Bucuresti.  
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexe gheorgh pe 12 Feb 2024, 19:36
    Ptr tratamentul de diabet

    As vrea o programare la un cabinet medical

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod