Dr. Oetker a adus de Paste bunatati si bucurie in Satele Copiilor

28 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Dr. Oetker a adus de Paste bunatati si bucurie in Satele Copiilor

La ceas de sarbatoare, micutii din SOS Satele Copiilor s-au bucurat, alaturi de Dr. Oetker, de atmosfera pregatirilor de Paste.  Iepurasul le-a adus cadouri celor 200 de membri ai familiilor din cele trei Sate, din Bucuresti, Cisnadie si Hemeius.

Zambetele copiilor i-au impresionat pe membrii echipei Dr. Oetker, care au a fost alaturi de comunitate, prin intermediul unei actiuni menite sa aduca  speranta in randul copiilor de la Organizatia SOS Satele Copiilor. Bucuria de a darui a desavarsit pregatirile unei sarbatori speciale in familie.

Emotiile au fost mari pentru copiii  din satul Bucuresti, care au fost vizitati de Iepurasii Dr.

Oetker, veniti sa dea o mana de ajutor familiilor din satele SOS in realizarea pregatirilor de Paste. Pregatirile din familie au respectat traditia romaneasca, iar copiii au invatat, impreuna cu mamele sociale, sa pregateasca masa de Paste, asa cum se cuvine. Cu totii au lucrat intens in gradinita din sat, unde au fost amenajate ateliere de preparare a produselor traditionale.

Micutii au vopsit oua in culori vii, au decorat briose si chiar au facut pasca, impreuna cu mamele lor sociale.Micutii s-au intrecut in maiestrie si imaginatie, din dorinta de a avea cele mai frumoase oua decorate, iar la final toti copiii s-au bucurat de cadourile primite de la Dr.
Oetker

“Mi-a placut mult sa vopsesc ouale pentru Paste
”, a spus Iustina, in varsta de 10 ani. “Ne-am jucat impreuna, toti copiii, ne-am distrat si am facut si o treaba buna. Eu am folosit mai mult albastru, pentru ca e culoarea mea preferata”.

“A fost extraordinar sa ne jucam si sa  ne si ajutam mamele. Ele au grija de noi si am simtit ca putem si noi sa le fim un sprijin. Imi doresc sa le fim si pe viitor un sprijin, pentru ca suntem o adevarata familie aici”, a spus Alexandra, o fetita de 10 ani.

Aceasta actiune reprezinta piatra de temelie a unui parteneriat Dr.
Oetker -  SOS Satele Copiilor al carui obiectiv fundamental este respectarea dreptului la o viata de familie. SOS Satele Copiilor România ocroteste si sprijina astazi, la 20 de ani de la înfiintare, peste 1000 de copii care au pierdut sau risca sa piarda îngrijirea familiilor biologice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod