Două prietene, şocate de pozele din vacanţă: "Vai, cât de grase eram!"

Jackie şi Leanne sunt prietene la cataramă. La propriu şi la figurat, întrucât au decis să se aventureze împreună într-o provocare dificilă - aceea de a slăbi şi de a reveni la o siluetă care nu se le mai facă să se simtă ruşinate.

Jackie şi Leanne sunt prietene la cataramă. La propriu şi la figurat, întrucât au decis să se aventureze împreună într-o provocare dificilă - aceea de a slăbi şi de a reveni la o siluetă care nu se le mai facă să se simtă ruşinate.

Jackie şi Leanne sunt prietene la cataramă. La propriu şi la figurat, întrucât au decis să se aventureze împreună într-o provocare dificilă - aceea de a slăbi şi de a reveni la o siluetă care nu se le mai facă să se simtă ruşinate.

Cele două femei din North Shields, Marea Britanie, au avut un şoc atunci când într-o zi s-au uitat pe nişte poze mai vechi, din vacanţe. Ele obişnuiau să zboare cu avionul în fiecare an, dar cu timpul au observat că de fiecare dată când urcă la bord scaunele deveneau tot mai mici, iar călătoriile lor erau inconfortabile. Iar după ce au developat câteva filme foto făcute mai demult în vacanţă au fost oripilate de felul în care arătau în costumele de baie şi au decis că trebuie să ia urgent măsuri, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Jackie Ellis (39 de ani) şi Leanne Wears (42 de ani) s-au întâlnit în urmă cu 10 ani, pe când aveau aceaşi slujbă, iar pe măsură ce treceau anii au început şi ele să capete proporţii. Purtau haine de mărimea XXXL, mâncau mult şi se obişnuiseră să comenteze despre felul în care se îmbrăcau alte femei, până când au realizat că de fapt erau geloase pe felul în care arătau acestea.

"Ne spuneam de multe ori că arătăm bine şi am început să ne credem una pe alta. Ne tot duceam pe la alţi amici şi vecini la un ceai şi o prăjitură şi chiar dacă locuiau la mai puţin de o milă de noi, luam mereu un taxi", a povestit Jackie.

Părerea lor bună despre ele s-a destrămat în timpul unei vacanţe în Turcia, când un ghid le-a întrebat dacă sunt surori. Cele două femei au tras concluzia că doar faptul că amândouă erau obeze putea să-i inducă ghidului această impresie. La întoarcere, după ce au văzut fotografiile, Jackie şi Leanne s-au pus pe slăbit fără să crâcnească.

"N-aş fi reuşit fără susţinerea cele mai bune prietene", a explicat Jackie. "Eu şi Leanne adorăm să merge împreună în vacanţă, dar uram să mă simt ca o balenă eşuată pe plajă. Nu cred că vreuna dintre noi era în stare să accepte cât de grase eram", a mai spus ea.

Jackie are patru copii şi a decis să urmeze un program world class de slăbit. Ea a rugat-o pe Leanne să o sprijine moral în încercarea ei, iar apoi totul a început să se lege de la sine: "Nu era atrasă la început, dar venea ca să fie alături de mine. Curând am început să ne antrenăm împreună şi am devenit tot mai pregătite cu fiecare săptămână de antrenament."

"Nu era atât de iritată de greutatea mea până când Jackie mi-a spus să mă antrenez şi eu. A trebuit să mă sune de patru ori ca să accept să merg cu ea, dar imediat când am slăbit puţin mi-am dat seama că merită să iau asta mai în serios", a spus Jackie.

"Am făcut atâtea împreună, încât nu aş fi reuşit fără ea. Nu doar că arăt mai bine, dar sunt şi mai sănătoasă. Nu mai mănânc toate prostiile, ci doar fructe şi legume, exact ce nu consumam înainte. N-a fost uşor, dar ne-am încurajat una pe cealaltă de fiecare dată când una era atrasă de o tentaţie. De câte ori vroiam să ne abatem pe la McDonald's doar ne reaminteam visul nostru de a purta bikini pe plajă şi ne trecea", a mai spus Jackie.

Eforturile lor au dat roade. În câteva săptămâni, kilogramele au început să dispară la proba cântarului. Cele două femei au tăiat din meniurile comandate telefonic, au renunţat la cartofii prăjiţi şi la hamburgeri şi nu mai merg cu taxiul, preferând să se plimbe pe jos de la una la cealaltă pentru o şuetă la o cafea. După ce au scăpat de junk food şi au început să facă mişcare, ele au dat jos 89 de kilograme împreună. Leanne poartă haine de mărimea L, iar Jackie a trecut la măsura M şi, mai mult decât atât, a făcut o schimbare notabilă în cariera ei, lucrând acum pe postul de consultant pentru Sliming World, un site dedicat slăbitului, relatează Daily Mail.

Cele două prietene au fost din nou în Turcia, unde s-au bronzat fără complexele de altădată. "Mă simt atât de bine să merg în vacanţă şi să nu mai fim cele două femei grase, încât pot spune că nu mai există şanse să redevenim aşa cum eram înainte", a spus Leanne.

"Când am zburat din nou în Turcia, vara asta, am fost încântate să ne ocupăm locurile fără probleme. Trebuia să ne aştepte o cunoştinţă şi când ne-a văzut a crezut că am fost bolnave când şi-a dat seama că noi suntem. te simţi fabulos când ai o greutate sănătoasă. Când eram grase, niciuna dintre noi nu realiza cât de nefericite eram. Slăbitul mi-a dat un nou scop în viaţă, mi-a redat încrederea şi mi-a oferit o nouă carieră. Dar n-aş fi reuşit fără sprijinul celei mai bune prietene", a mărturisit Jackie.

Foto: Daily Mail

29 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sara pe 7 Iul 2012, 22:40
    prostii!

    pastilele te slabesc pe moment si te ingrasi dublu dupa aceea si mai strici si ficatul. ti-o spun din exp, lasa-le si apuca-te de mers 5 km pe jos, bea apa si dai jos fara sa ai pb de sanatate. si acum ma chinui cu ficatul pe care l-am otravit cu pastile de slabit timp de 6 luni. am slabit vreo 30 de kg si acum sunt mai rotofeie ca inainte.

    1
    0

  • flavia pe 29 Iun 2012, 09:55
    buna

    si eu ma chinui de ceva timp sa slabesc 10kg.acum iau niste pastile naturale interactiv slim cu care a slabit si doinita oancea ,le iau de 5 zile si deja am slabit 2kg.

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod