Dosar Eva. 7 bărbați ajunși în impas din cauza femeilor. Vezi prin ce trec!

2 din 8

Victor Socaciu, dat în judecată de Marina Almășan

După ce a divorțat și s-a cuplat cu milionarul bănățean Georgică Cornu, fosta soție vrea mai mulți bani de la fostul ei soț.

Nemulţumită de faptul că tribunalul i-a impus lui Socaciu să plătească o pensie alimentară în valoare de 500 de lei pentru băiatul pe care îl au împreună, Marina Almăşan a deschis în instanţă o acţiune prin care pretinde mai mulți bani. Ea solicită un sfert din veniturile lunare ale politicianului.
Potrivit cotidianului Evenimentul zilei, din suma de 6.491 de lei pe care Socaciu a trecut-o în declaraţia de avere, Almăşan cere 1.622 lei pensie alimentară pentru fiul său.
Cererea în instanţă a fost depusă după ce Almăşan s-a despărţit de Georgică Cornu, cu care a avut o relaţie de scurtă durată.

Vedeta de televiziune şi Victor Socaciu au divorţat după o relaţie de 13 ani, la sfârşitul lunii martie, pe cale amiabilă, băieţelul pe care cei doi îl au împreună, Victor, rămânând să locuiască alături de mama lui.
După divorţ, Marina Almăşan a declarat pentru Mediafax că singurul vinovat pentru eşecul căsniciei lor este, încă de acum 10 ani, Victor Socaciu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod