Dorian Popa se pregateste de sarbatori!

Majoritatea persoanelor in prag de sarbatori pregatesc tot felul de bunatati,de la cozonaci, friptura, piftie si sarmale pana la cozonac si prajituri de casa.

Vedetele noastre pregatesc insa altceva, total bunatatilor mai sus si anume un corp bine tonifiat demn de invidiat. Printre aceste vedete care tin enorm la silueta lor, dar si la patratelele de pe abdomen se numara Dorian Popa, Bianca Dragusanu, Francisca, Roxana Nemes si Laurette.

In preajma sarbatorilor cu totii consumam „alimente nepermise” intr-o dieta. "Sunt adeptul unui stil de viata sanatos si țin foarte mult la aspectul meu fizic, insa de Crăciun nu ma pot abtine sa nu mananc diverse preparate traditionale care nu sunt tocmai indicate pentru a-ti mentine corpul tonifiat, dar am descoperit o metoda rapida de a elimina rapid tesutul adipos si retinerile de apa din organism.

De trei ori pe saptamana merg la Fit4You unde ma antrenez timp de 20 de minute cu Visionbody, o tehnologie noua de Electro Stimulare Musculara", a declarat Dorian Popa.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod