Dorian Missick, star in ascensiune

Facebook Twitter Comenteaza
Dorian Missik, starul de culoare din  "Sase Destine" (serial difuzat in fiecare joi de Kanal D) a interpretat rolul confidentului lui Hugh Grant in comedia romantica "Dragoste cu preaviz" (in original: "Two Weeks Notice"). De atunci este o stea in ascensiune la Hollywood, reusind sa atraga atentia celor mai importante nume din industrie. In cativa ani, filmografia sa a inceput sa cuprinda titluri celebre ca: "Two Way Crossing", "Shaft", " Undermind", "The Manchurian Candidate".
De curand a jucat alaturi de Samuel L. Jackson in "Freedomland", implicandu-se imediat dupa incheierea filmarilor intr-un nou proiect cinematografic "Slevin: Nevinovat cu ghinion" (in original: "Lucky number Slevin"). Rolul care i-a adus cea mai mare celebritate insa este acela din serialul "Sase Destine", unde interpreteaza rolul lui Damian - un sofer care incearca sa-si depasesca trecutul nu tocmai curat prin munca cinstita.
"Este un baiat bun intr-o situatie dificila.
Are intentii bune, dar a facut niste alegeri proaste in tineretea lui si acum trebuie sa plateasca pentru asta. Incearca sa revina pe drumul cel bun si sunt convins ca multi telespectatori ii tin pumnii", spune Dorian despre personajul pe care il interpreteaza in "6 Destine".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod