Donatii online pentru campania "Atinge o stea"

de Georgiana Dorobanțu, 7 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Donatii online pentru campania
Incepand cu data de 7 iulie 2010, se pot face donatii in sprijinul campaniei "Atinge o stea" si online, de pe card, direct din site-ul www.asociatiamame.com, prin intermediul serviciului specializat in tranzactii online "EuPlatesc.ro". Donatia online reprezinta cel mai simplu mod in care puteti ajuta la achizitionarea ecografului atat de necesar in sectia de Pediatrie a Institutului Clinic Fundeni.  
    
De asemenea, poti trimite, pana pe 10 iulie 2010, un SMS la numarul 858 si sa donezi 2 euro in sprijinul campaniei "Atinge o stea".
Numarul este valabil in retelele Vodafone, Orange, Cosmote. Serviciul este gratuit si nu se percepe TVA.

Pana pe 7 iulie 2010, s-au strans 12.000 euro din cei 45.000 euro necesari achizitionarii ecografului.

In cadrul Institutului Clinic Fundeni, isi desfasoara activitatea sectia de Pediatrie (cea mai mare din tara) unde se trateaza copii diagnosticati cu leucemii, limfoame, copii care fac dializa, copii cu talasemie, copii cu hepatite cronice. Anual sunt inregistrate peste 5.000 de internari, iar aria de acoperire este toata suprafata Romaniei.
Dupa fiecare cura citostatica, copiii fac aplazie medulara (starea de sanatate se inrautateste, ei fiind mai predispusi la infectii).

Pentru a interveni prompt, medicii trebuie sa dispuna de logistica necesara. Un aparat echograf ar asigura o mai buna functionare a sectiei de Pediatrie unde sunt tratati copiii cu aceste afectiuni. Acest aparat este esential pentru decelarea modificarilor aparute la nivelul ficatului, rinichiului sau al altor organe importante. Daca aceste modificari nu sunt descoperite la timp, multe vieti sunt curmate.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod